Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2007, 16:16

lucy ja matb1 z netu sciagnelam i wydrukowalam... jak bedziesz potrzebowala to daj znac..poszukam i wysle ci linka.. ja zalatwilam wszsytko sprawnie, bo u mnie w pracy super z takimi formalnosciami.. wyslalam wszystko kilka tyg temu. po kilku dniach dostalam list potwierdzajacy i mam czekac do 40 dni, a jesli nic nie dostane to mam sie kontaktowac... payslipow mi jeszcze nie odeslali...
a wlasnie sobie przypomnialam, ze mialas isc do inland revenue rozliczyc sie....
pojde w przyszlym tygodniu hihi
moze jakas kaska wpadnie.. :-D

i jak mowi jasnie pani nic sie nie martw, bo wyrownanie dostaniemy... nic nie przepadnie hihi

jasnie pani podziwiam jeszcze raz :ico_sorki: szacuneczek :ico_sorki:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

31 maja 2007, 16:29

madziorka ja juz mam wszystko zalatwione z jobcentre...payslipy odeslane,formularz maja,ja im list tez juz odeslalam...z nimi wszystko ok,tylko pracodawca namieszal,bo ja mialam zwolnienie na 3 tyg od lekarza i job centre wyslalo do nich formularz,ktory moj hotel mial wypelnic i do nich odeslac....i byloby po sprawie...tyle ,ze HR wyslal formularz do mnie i to nie wypelniony :ico_puknij: a ja nic zrobic nie moge,bo wszystko juz im wyslalam...pani poradzila mi,zebym wyslala im formularz z powrotem (pracodawcy) bo oni musza go wypelnic...wlasnie dzis wyslalam i napisalam im list jak to maja zrobic,bo to jakies glaby sa :-D dwie panie z socilal security office do mnie dzwonily,bo juz miesiac czekaja na ten formularz,daly im nawet koperte zwrotna....ja nie rozumiem jak mozna byc takim ciemnym ...przeciez to jest ich praca :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-05-31, 16:32 ]
jakbym nie miala tego zwolnienia,to byloby juz po sprawie....oni powiedzieli,ze ode mnie juz nic nie chca,bo wszystkie papiery w komplecie,tylko od pracodawcy....ehhhh ....czuje,ze znow miesiac bede czekac....

[ Dodano: 2007-05-31, 16:35 ]
fela nie wiem wlasnie co on robi,ale po wczorajszym alarmie bzika dostal :-D i krocze mnie troche boli :ico_olaboga: jak on tak sie wierci :ico_noniewiem:

madziorka super,ze humorek wrocil i fotelik przyszedl :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 maja 2007, 16:38

Lucy moze to juz poród ?????????????????? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: w sumie mozesz juz rodzic ......

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

31 maja 2007, 16:45

oby nie :-D :-D jakos dzis nie mam nastroju :ico_smiechbig:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2007, 16:54

oby nie jakos dzis nie mam nastroju
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

To sie lucy usmialam. Powiedz nam kiedy bedziesz miala nastroj to bedziemy trzymac kciuki za szybkie wyjscie dzidzi.

Lece do domu papa

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2007, 17:19

lucy zarty sobie z oliverka robi... hihi nastroju nie ma ... :ico_smiechbig:

zobaczysz ja on cie zaskoczy... :ico_brawa_01: hehe wtedy nie bedzie, ze nie teraz, nie dzis, hihi tylko galopem do szpitala hihi
:ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 maja 2007, 17:33

oby nie jakos dzis nie mam nastroju
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 maja 2007, 17:35

[center]KOCHANA MAYECZKO
Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK ZYCZYMY CI
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE,
SAMYCH SLONECZNYCH DNI,
MNÓSTWO RADOŚCI I USMIECHU,
DUZO ZABAWEK
I POCIECHY Z RODZICÓW

CIOTKA KASIA I VIKUSIA
:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa:
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
:509:
[/center]

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

31 maja 2007, 17:43

dziewczyny ale zeby dostac te pampersy to tzreba 2 osobom polecic one maja jakis referal link podac moj
http://www.freenappies.co.uk/free-nappi ... p.php?8650
to jest ten link jakby ktorsas z was jeszcze nie wypelnila :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-05-31, 18:10 ]
wiecie co ja nie wiem co z tymi pieluchami naprawde... :ico_noniewiem: co to ma byc ..??? jakbyscie cos wiedzialy to dajcie znac ale to chyab nie tak prosto dostac te pieluchy cos tzreba kupic czy co???

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

31 maja 2007, 18:21

no wlasnie julie z tymi pieluchami,ja cos tm wypelnilam i doczytalam sie ze trzeba polecic znajomym...za duzo roboty przy tym i odechcialo mi sie tych pieluch moze prosciej bedzie jak czesciej wysadze konrada na nocnik :-D :-D

lucy niezle z tym nastrojem :-D :-D
kasia ja kupilam dla konrad na dzien dziecka takiego zolwia gdzie w skorupie sa wiaderko,konewka szpadelek itp i takie klocki magnetyczne,ktorymi nawet fajnie sie bawi.wiem bo juz dalam :ico_noniewiem: ja to nie umiem trzymac prezentow w tajemnicy

Wróć do „Pozostałe”