Hej! Nareszcie znalazłam troszke czasu i wprosiłam się na neta do brata
Muszę nadrobić zaległości w czytaniu ale dzis pewnie jeszcze sie nie uda, no dajecie czadu z tym pisaniem, z tego co wyczytałam to mamy jeszcze jednego małego męzczyznę
gratuluje a moj bąbelek w brzuszku bardzo sie cieszy ze przybył mu nowy kolega. Za wszystkie dziewczynki uczące sie do egzaminów trzymam kciuki. Widzę że brzuszki rosną jak na drożdzach, ja jak patrzę w lustro na swój to zastanawiam sie jak bedzie wyglądal w 9 miesiącu bo juz teraz wydaje mi sie taki duuuzy.
[ Dodano: 2007-06-01, 17:31 ]Mamo zuzi cieszę sie że z coreczką juz wszystko dobrze. OOO wyczytałam przed chwilą że Betti tez będzie miała chłopczyka, również gratulacje. Dominisia u mnie też pojawily sie upławy, lekarz przepisał mi takie hihi "torpedy" dopochwowe i juz widze poprawe. Gosiu dziekuje za przepis pewnie niedlugo wyprobuje mniam mniam spróbuje bez tej extra miski ciekawe czy wyjdzie.
[ Dodano: 2007-06-01, 17:51 ]U mnie wszystko w porządeczku, czuję sie wyśmienicie, dzidzia chyba też bo kopie mamę bez umiaru,
przed tatusiem czuje respekt bo jak tylko mezus przyłozy ręke do brzusia to mały przestaje
. Ostatnimi czasy jestem jakaś zalatana, postanowilismy z mężem ze ten weekend odpoczywamy i wycieczkujemy się. Jutro jedziemy do Częstochowy, a w niedzielę do Żywca. Aha! nie mówiłam wam że chcą mi męża do wojska zgarnąć
, sytuacja jest tego taka że studiuje a raczej studiowal na Politechnice Ślaskiej i zostało mu tylko napisanie pracy i obrona ale niestety nie potrafi sie dogadac z promotorem i nie oddał pracy w wyznaczonym terminie, tym sposobem skreslili go z listy studentów no i kilka dni pozniej dostał wezwanie na Komisje Wojskową. Myslalam ze to ze jestem w ciązy spowoduje ze go nie wezmą ale raczej nic z tego. Mąż kombinuje żeby przenieść sie na Politechnike w Częstochowie bo tam podobno łatwiej z napisaniem pracy i obroną. Stąd nasza wycieczka do Częstochowy, ale i tak w pierwszenstwie będzie Jasna Góra może tam coś wymodlimy
Dobra juz nie zanudzam was moimi problemikami. Trzymajce sie cieplutko. Pozdrowienia dla wszystkich czyli Mamy zuzi, Pauliny, Gosiperelki, Betti (uważaj na siebie i sluchaj lekarza), Dominisi, Ewasiek, eve81, Kocury, Ulimisiuli hmm nie wiem czy kogos nie pominęlam, jesli nie to sie cieszę a jesli tak to przepraszam i specjalne pozdrowienia dla tych pominiętych
Mam nadzieje ze juz niedlugo męzus naprawi internet.
No i moj maluszek dziekuje za zyczonka z okazji dnia dziecka, a ja przesylam buziaki dla wszystkich waszych maluszkow.
[ Dodano: 2007-06-01, 18:01 ]Hmmm czytam sobie ten przepis na chlebek Gosi i zastanawiam sie czy da sie go zrobic bez tej miski
Próbowała już któraś ?