04 cze 2007, 11:06
Mi całe szczęście odchodzi jedno - ciężar. Nie musze go taszczć po żadnych schodach, więc tak bardz nie musze na to uważać. Oczywiście nie moge sobie strzelić wózka co bezie ważył 20 kg, bo na podjazdach nie wyrobie.
Ja chcę, żey miał przekładaną i obniżaną rączkę, wentylowaną budkę, wązne - wyjmowaną lekką przenośną gondolę, dużą torbę (co okazuje się nie zawsze jest w standardzie), żeby był pzynajmniej 2-funkcyjny, z regulowanym podnóżkiem w pacerówce, odpinanym pałąkiem przy siedzisku (nie wiem jak to sie nazywa) na dobrych resorkach, dużym koszem na zakupy. I też właśnie myślałam o dużych pompowanych ołach. Ale przyznam się szczrze, że myślałam, że ruchome też mogą być pompowane. Mój bład. Tak więc taki wózeczek jak opisałam kosztuje ok 400-500 zł, a taki sam ze zwrotnymi kólkami 1200! Owszem można kupić w2ózek ze zwrotnymi kółkami za 700 ale bez wyjmowanej gondoli, przekładanej rączki itd. To bez sensu, poświęcić wszystko tylko dla tych kółęk. A pompowane można niemal w każdym prostym modeluzalozyc za doplata 60 zł
Co prawda i rodzice i teściowie jak się dowiedzieli o dziecku to się deklarowali, że wózek kupią, ale może być róznie. Moi np wiem, że nie mają kasy więc niy skąd wezmą na wózek, a z teściami też może być róznie i tak nam sporo w dom władowali.