Witajcie dziewczyny.
JPo, nie martw się kochana, dziewczyny maja rację, cos trzeba z tym zrobic. Co do Twojej opinii, to myslę, ze sama wiesz, iż nie da sie jej zszargac. Masz ją wyrobioną nie od dziś, ilosc samych pozytywnych komentarzy mówi za siebie. Nawet jesli taka zdzira napisze coś niepochlebnego o Tobie to potem ja zakrzyczymy i zaszczujemy. Mozesz na nas liczyc i myslę, ze mogę tak powiedziec w imieniu nas wszyskich. Nie mozna tylko sie dac. Podaj linka, tak jak dziewczyny prosiły, to my tez popiszemy sobie do niej. I faktycznie moze warto dochodzic swoich praw, bo istnieje ochrona praw autorskich i to jest karalne. Ale o ile pamięc mnie nie myli na blogu masz to zastrzezenie?
Pozdrawiam i głowa do góry. Pamiętaj, ze Ci co chca wiedziec jaka jestes naprawde to wiedza to i zadna małolata tego nie zmieni głupim komentarzem
[ Dodano: Nie 03 Cze, 07 11:46 ]z tego wszystkiego zapomniałam
Lady, skrapek sliczny, a te kwiatkiprzecudne- z której strony ten dodatek?
MONIKAB fr, bardzo dobrze wychodza Ci przeróbki, zapraszamy do dalszej pracy i wrzucaj zdjątki do pokazania....
agnesha, piękne mrocznosci- co w Twej duszy siedzi, aż boję sie pomyslec....
[ Dodano: Nie 03 Cze, 07 11:48 ]miało być " zdjątka" a nie zdjątki - ach te literówki