Dominisiu, no moj mimo ze w tak koszmarnych okolicznosciach jechal to tez wpadl w Swinoujsciu do hurtowni spozywczej i wydaj bagatela 900 zl na jedzenie (zgrzewki mleka, soczkow dla mnie i Zuzi, piwka oczywiscie dla siebie, i mnostwa innych rzeczy). A teraz mezulec powiedzial ze mamy z tego zyc do wakacji. Zakupy tylko strikte "obiadowe" hihihi No, zobaczymy... bo wczoraj juz kupilam truskaweczki i czeresnie.... Ale sie ze mnie lakomczuch robi.
Aha laseczki mam moj wozeczek
Jest suuuper. Bardzo jestesmy zadowoleni, ale to prawda co pisala kiedys Dominisia, jest fajny dla wysokich rodzicow bo nie ma regulacji raczki. My jestesmy wysocy wiec ok, ale dla osob ponizej 170 moglby byc troszke niewygodny. Mam juz tez od razu do kompletu fotelik (mozna go wpiac na wozek), taka gondolke , przewijak, 10 pieluch tetrowych i piekny komplet poscieli do lozeczka. A lozeczka brak. Kupimy na wakacjach w Polsce.
Wszystko kupilam na Allegro i za te wszystkie rzeczy 8plus przescieradelka i pokrowce na przewijak) dalam 1300 zl. Wraz z wozkiem itp. Wedlug mnie calkiem normalna cena. Jak myslicie?
Moj babek tez kopie jak oszalaly. Wystarczy ze usiade na moment i juz czuje puk, puk.... Kochane malenstwo
Milego poniedzialku!!!
[ Dodano: 2007-06-04, 09:32 ]Dominisiu, no moj mimo ze w tak koszmarnych okolicznosciach jechal to tez wpadl w Swinoujsciu do hurtowni spozywczej i wydaj bagatela 900 zl na jedzenie (zgrzewki mleka, soczkow dla mnie i Zuzi, piwka oczywiscie dla siebie, i mnostwa innych rzeczy). A teraz mezulec powiedzial ze mamy z tego zyc do wakacji. Zakupy tylko strikte "obiadowe" hihihi No, zobaczymy... bo wczoraj juz kupilam truskaweczki i czeresnie.... Ale sie ze mnie lakomczuch robi.
Aha laseczki mam moj wozeczek
Jest suuuper. Bardzo jestesmy zadowoleni, ale to prawda co pisala kiedys Dominisia, jest fajny dla wysokich rodzicow bo nie ma regulacji raczki. My jestesmy wysocy wiec ok, ale dla osob ponizej 170 moglby byc troszke niewygodny. Mam juz tez od razu do kompletu fotelik (mozna go wpiac na wozek), taka gondolke , przewijak, 10 pieluch tetrowych i piekny komplet poscieli do lozeczka. A lozeczka brak. Kupimy na wakacjach w Polsce.
Wszystko kupilam na Allegro i za te wszystkie rzeczy 8plus przescieradelka i pokrowce na przewijak) dalam 1300 zl. Wraz z wozkiem itp. Wedlug mnie calkiem normalna cena. Jak myslicie?
Moj babek tez kopie jak oszalaly. Wystarczy ze usiade na moment i juz czuje puk, puk.... Kochane malenstwo
Milego poniedzialku!!!