Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

04 cze 2007, 10:59

hej,
a gdzie opis spotkania i zdiecie ????

Ola spała od 17 do 6.30 :ico_szoking: i teraz marudzi :ico_olaboga: jedziemy po południudo lekarza innego bo biegunka jest nadal :ico_chory:

i drugi :ico_szoking: moja mame wysypało własnie idzie do lekarza :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Sosna
Trzy tysiące lat minęło...

04 cze 2007, 11:02

mosob, deja vu ?

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 cze 2007, 11:02

Witaj Aniu :-D Miło Cię znów widzieć :-D Co do Suchej to ja też się piszę. Już mówiłam, nieważne gdzie - ważne z kim :-D Z Wami wszędzie :-D

Asiu, współczuję bólu gardła :ico_chory: Brrrrr, mam nadzieję, że szybko przejdzie...Co do Kasiulki, to ona wraca dopiero dzisiaj. Zabalowały pewnie wczoraj z Anią (AniąK oczywiście :-D )

Sosna...kapeć.... :566:

Anetko... ehhh....ta Twoja teściowa........ :ico_puknij: Co do spotkania to nic nie opowiem o spotkaniu bo obiecałam laseczkom, że nie będę paplać do ich powrotu...chociaż jęzor świerzbi...oj świerzbi :ico_nienie: :-D Ale powiem Wam, że było cudnie......ja czasem się czułam jakbysmy pięcioraczki miały.... Swoją drogą masakra by była gdyby było nas więcej :ico_olaboga: :-D MASAKRA :ico_olaboga: Gromadka pięciu chłopaczków jest prawie nie do okiełznania.... szczególnie jak się jeden krzykacz znajdzie, który straszy inne dzieci :-/ O swoim głośnym synu mówię.... :-/

Mosob :ico_szoking: , obyście się wszyscy nie zarazili :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 cze 2007, 11:03

Mosob- kurcze zeby ciebie tez nie dopadła ta różyczka,zdrówka dla Was

Anetko- ze tez tak Cię musi męczyś ta kobieta, zamiast zrobić wszystko zebyście się mężem pogodzili to robi wszystko , zeby Was rozdzielić, ja nie rozumiem takich ludzi, olej to gadanie bo szkoda nerwów na takie osoby, kurcze i do tego się niewyspałaś, silna z Ciebie kobitka przetrzymasz wszystko

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 cze 2007, 11:04

Witam!!!
Aneta możemy sobie podać łapki dzisiaj Jaś co godzinę z rykiem się budził a co do tej alergii to ja rzuciłabym telefonem, mówiąc 3 słowa i 3 brzydkie :ico_zly:
Chloe my mamy duży koc położony w łóżeczku od jednego boku do 2 pod materacem, boki owinięte i do tego jeszcze ochraniacz a i tak Jaś czasem jak pierdzielnie to ryk na całą ulicę :ico_oczko: no ale w większości przypadkach pomaga, więc polecam
no ale mi się narobiła ochota na to spotkanie może coś zaraz zorganizujemy???????
Mosob buziaczki dla Oli, bidulka pewnie ją wszystko swędzi i jeszcze ta biegunka i babcia chora buuuuuuuuuuuuuuuu
Asiu Ty się tam kuruj bo Cię nie poznam przez skejpa :ico_oczko:
Sosna czy Ty coś sugerujesz, że ja to niby nadpobudliwa jestem :ico_oczko:
ale faktycznie jak we 3 rozmawiałyśmy to ja Mery prawie nie słyszałam, tylko Kornelka, chciał z ciotkami pogadać :-D
no już więcej nie pamiętam idę do Jaśka bo sobie śpi smacznie po tej nocy, jak z tego nie będzie zęba to ja już nie wiem :ico_zly:

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 cze 2007, 11:05

Kociczko- wiadomość odebrałam :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Sosna

04 cze 2007, 11:05

Kocica_26, mam pompowane kółeczka, i mam w jednym DZIURĘ :D .... powiadasz ze jeden chciał rządzić wszystkimi :D

[ Dodano: 2007-06-04, 11:08 ]
Asia, chce mieć taki seksowny z chrypką głosik :D
riterka, dobrze że nie mam padaczki i nie jest mi groźne szybkie migotanie obrazu przed oczami :D

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 cze 2007, 11:09

Noooo, najmniejszy a krzyczał jak zawodnik sumo :ico_noniewiem: Mówiłam, że jeszcze trochę i mu wpierdzielą. Przecież oni jednym paluszkiem by go pokonali :ico_nienie: .Ja tez mam pompowane koła kurdę...... Najgorzej jak daleko od domu kapcia się złapie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Sosna

04 cze 2007, 11:12

Kocica_26, hehe, szkoda ze tego nie widziałam :D, a z kapciem da się jeździć, a nawet trzeba :/, trzy pozostałe są ok a na spacer trzeba wyjść

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 cze 2007, 11:16

Nie wiem czy moge,ale tak mnie kusiło aby to zdjęcie wkleić :-D
Może ktoś nie widział?

Jola może coś więcej o tej fotce?

Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”