HEjka,
dołączam się do Joli we wszystkim, co napisała. Dla mnie w ogóle niesamowite jest to, że laski nigdy się nie widziały, a gadają i czują się w swoim towarzystwie, jakby były zgraną paczką od kilku lat. Mówię Wam- MASAKRA
Dziewczyny, dzieciaczki i ich mężowie są bombowi. Powiem Wam szczerze, że nawet nie wiem, jak nasz dokładnie pokój wyglądał, bo 90% czasu spędziliśmy w kuchni na super zabawie, jedzeniu, piciu i doglądaniu stanowisk z dziećmi w "sypialni" obok. A do tego morze, szum fal i ten spokój. NIczego więcej nie trzeba. Zatem ja też się piszę na następny wypad. Normalnie nie odpuszczę. I już też straaaasznie tęsknię
I powiem więcej. Dziewczyny nie są takie jak na forum. Forum daje tylko zarys. One są o stokroć cenniejszei fajniejsze
No a teraz tak- zastosuję pamięciowy trik
KAsiulowy, może się uda
Asiu- WIkowe zasypianie na medal. A winka trzymaj na natępne spotkanie- buteleczką nie pogardzę
Sosna- TWoja ZUzia to jakaś muzyczna artystka będzie. Od małego już pokazuje talent. I
dla Ciebie, tak po prostu
MArita- dla mnie jesteś boska. NAwet jak się kłocisz z Bartkiem, to i tak widać, żę się kochacie
Agatko- nie komentuję, ale życzę Ci, żebyś odnazla swe szczęście, z facetem, czy bez niego. OStatnio usłyszałam fajne słowa, normalnie jak dla Ciebie. Z ludźmi możemy być tydzień. miesiąć, kilka lat, pół życia, ale zawsze jesteśmy tylko ze soą i to dla siebie musimy być najważniejsi. Niech się spełni
Akna- ja z Kubą mam identycznie- w Grzybowie cud miód dziecko- ale połóź go samego na łóżku Ni ch...aMASAKRA A gina masz wyrąbistego
Chloe-gratuluję raczkująco-stojącego MAciusia
MEry- dla KOrnela za zęby. My dalej szczerbaci
Eluś fajnie że jesteś. A ząbki się rozmnażają...
MOsob- ja też
JOli zadaję pytani- a nie boicie się tak Hubcia samegogo zastawiać, a ta tak wielkie oczy zrobiła, że aż poczułam się winna, że w ogóle takie pytanie zadałam
i rzecze, że Hubcio nigdy im się w nocy nie budzi. Tym razem, to ja wielkie ocz zrobiłam
Była zębomorgana, jest rosemorgana
A u mnie dzisiaj nieciekawy dzień. I przydałoby się Asiowe winko. Odebrałam świadectwo pracy, byłam w urzędzie pracy i czułam się jak skazana. Wyszłam i się rozbeczałam Boję się tego bezrobocia i że nie znajdę w Szczecinku pracy. A tu bezrobocie duże
DO tego będę dostawaćtylko 380 zł
Porażka jakaś. Normalnie mam doła
Ale i tak WAs ciepło ściskam i pozdrawiam od
Ani K naszej kochanej, która jeszcze w Grzybowie się bawi, słonko wywołuje zza chmurek.
Buźka. Idę lulać