Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

04 cze 2007, 22:15

Ja zawsze tak Joluś ogladam, tu net (forum oczywiście :ico_haha_01: ) a z boku TV :ico_oczko: Moje dziecko chwieje się jak pijana taka jest zmeczona, ale twardo stoi w łózeczku...

Awatar użytkownika
Sosna

04 cze 2007, 22:17

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 cze 2007, 22:19

Uciekam spać.Nie wiem jaka nas noc czeka więc wolę już oko zmrużyć.
pa i kolorowych snów 102 :-D :-D

[ Dodano: 2007-06-04, 22:21 ]
Jaki bal przebierańców się szykuje? :-D :-D

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!

04 cze 2007, 22:31

Lila ryczy co chwila, obudziła się niespodziewanie i spać ani trochę... a normalnie jak co dzień o 20 lulu i do rana było... czyżby ząby?? Joli pytałam ona powiedziała, ze wszysto to te jeb**e zęby :-D

Bartek z nią siedzi :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Margo
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

04 cze 2007, 22:33

HEjka,

dołączam się do Joli we wszystkim, co napisała. Dla mnie w ogóle niesamowite jest to, że laski nigdy się nie widziały, a gadają i czują się w swoim towarzystwie, jakby były zgraną paczką od kilku lat. Mówię Wam- MASAKRA :-D Dziewczyny, dzieciaczki i ich mężowie są bombowi. Powiem Wam szczerze, że nawet nie wiem, jak nasz dokładnie pokój wyglądał, bo 90% czasu spędziliśmy w kuchni na super zabawie, jedzeniu, piciu i doglądaniu stanowisk z dziećmi w "sypialni" obok. A do tego morze, szum fal i ten spokój. NIczego więcej nie trzeba. Zatem ja też się piszę na następny wypad. Normalnie nie odpuszczę. I już też straaaasznie tęsknię
I powiem więcej. Dziewczyny nie są takie jak na forum. Forum daje tylko zarys. One są o stokroć cenniejszei fajniejsze :ico_buziaczki_big:

No a teraz tak- zastosuję pamięciowy trik KAsiulowy, może się uda :-D

Asiu- WIkowe zasypianie na medal. A winka trzymaj na natępne spotkanie- buteleczką nie pogardzę

Sosna- TWoja ZUzia to jakaś muzyczna artystka będzie. Od małego już pokazuje talent. I :ico_buziaczki_big: dla Ciebie, tak po prostu

MArita- dla mnie jesteś boska. NAwet jak się kłocisz z Bartkiem, to i tak widać, żę się kochacie :ico_haha_02:

Agatko
- nie komentuję, ale życzę Ci, żebyś odnazla swe szczęście, z facetem, czy bez niego. OStatnio usłyszałam fajne słowa, normalnie jak dla Ciebie. Z ludźmi możemy być tydzień. miesiąć, kilka lat, pół życia, ale zawsze jesteśmy tylko ze soą i to dla siebie musimy być najważniejsi. Niech się spełni

Akna- ja z Kubą mam identycznie- w Grzybowie cud miód dziecko- ale połóź go samego na łóżku Ni ch...aMASAKRA A gina masz wyrąbistego :ico_szoking: :-D

Chloe-gratuluję raczkująco-stojącego MAciusia

MEry- dla KOrnela za zęby. My dalej szczerbaci

Eluś fajnie że jesteś. A ząbki się rozmnażają...

MOsob- ja też JOli zadaję pytani- a nie boicie się tak Hubcia samegogo zastawiać, a ta tak wielkie oczy zrobiła, że aż poczułam się winna, że w ogóle takie pytanie zadałam :-D i rzecze, że Hubcio nigdy im się w nocy nie budzi. Tym razem, to ja wielkie ocz zrobiłam :ico_szoking:

Była zębomorgana, jest rosemorgana :-D

A u mnie dzisiaj nieciekawy dzień. I przydałoby się Asiowe winko. Odebrałam świadectwo pracy, byłam w urzędzie pracy i czułam się jak skazana. Wyszłam i się rozbeczałam Boję się tego bezrobocia i że nie znajdę w Szczecinku pracy. A tu bezrobocie duże :ico_olaboga: DO tego będę dostawaćtylko 380 zł :ico_placzek: Porażka jakaś. Normalnie mam doła

Ale i tak WAs ciepło ściskam i pozdrawiam od Ani K naszej kochanej, która jeszcze w Grzybowie się bawi, słonko wywołuje zza chmurek.

Buźka. Idę lulać
Ostatnio zmieniony 04 cze 2007, 22:37 przez Margo, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 cze 2007, 22:34

Maritko, bo ja ekspert w tych sprawach jestem :-D :-D :-D Łobuziara z Ciebie, wiesz? Wiesz..... :-D

Anetko słodkich snów :ico_spanko: .

Ja tez już zmykam, bo ślubny się buntuje :ico_noniewiem: Czy ja za duzo w necie siedzę??? Ja? Chyba nie, co? :-D

Awatar użytkownika
Maritta

04 cze 2007, 22:34

tak Anetko mam wizytkę w środę :-D Riterko - dla Ciebie ;-)

Awatar użytkownika
mk22
maniakogadacz
maniakogadacz

04 cze 2007, 22:38

DZiewczyny kiedy ten zjazd w Krakowie lub okolicach?
Maritko jak się czujesz nasza :ico_ciezarowka: :)

Awatar użytkownika
Margo
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

04 cze 2007, 22:39

NIe JOla no co Ty- Ty przecież w ogóle w necie nie siedzisz. Jak to Twój mąż pokazywał?? :595: :-D

Awatar użytkownika
Sosna

04 cze 2007, 22:41

Margo, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

brak słów :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: oskara z półstronnicowe wypracowanie

co do pracy, to na razie wrzuć na luz, Kuba Kubuś Kubeczek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”