poszłyście spać eh.
Foty z Grzybowa (jak to się mówi?) Full Wypas i tak fajne się z mężusiami uwieczniłyście Normalnie superowe te fotencje
Asiu o 23 po lesie buszujesz? Pewnie kwiatów paproci szukacie?I uważaj na kleszcze i komary
Fajnie z tym spotkaniem w środku Polski odrazu mi bliżej.Ale mi nalepiej tak we wrześniu, bo i mały większy będzie i może do tego czasu mężulowi się coś odmieni Ale i jakbyście chciały to taka fajna mieścinka turystyczna Giżycko jest.Tyż fajnie tam się wypoczywa nad jeziorkiem.
My dziś gości przyjmowaliśmy (rodzina męża nas nawiedza )
Potem spacerek od 14:30 do 18:00 i tak czasu nie było na TT.
Joachim dziś rano zaczął "bzykać"ale radochy miał przy tym,że hej.Jeszcze trochę za słaby jest bo po minucie pada na brzuszek i wtedy jest "eeeeeeeeeeeee" ale ćwiczy,ćwiczy intensywnie.I taki marudny się zrobił.Czy to może jakieś rozregulowania zbliżającego się 8 miesiąca?
A pro po spacerku.Widzieliśmy dziś dziewczynkę cztero-miesięczną z krzywicą.Podobno za malo jej wit.D3 podawali i teraz ma z tyłu tak płaską głowę,że z profilu trochę buźkę jej zniekształca.Nam pediatra kazała dawać do 1 roku wit.D3 i to wieczorkiem bo podobnoż w dzień pod wpływem słońca witaminki giną np.te z Cebion Multi.
Uciekam spać bo to do mnie nie podobne o tej porze na TT siedzieć.Pa