Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

06 cze 2007, 23:54

poszłyście spać eh.

Foty z Grzybowa (jak to się mówi?) :-D Full Wypas :-D i tak fajne się z mężusiami uwieczniłyście :ico_oczko: Normalnie superowe te fotencje :-D

Asiu o 23 po lesie buszujesz? :ico_oczko: Pewnie kwiatów paproci szukacie?I uważaj na kleszcze i komary :ico_nienie:

Fajnie z tym spotkaniem w środku Polski :ico_oczko: odrazu mi bliżej.Ale mi nalepiej tak we wrześniu, bo i mały większy będzie i może do tego czasu mężulowi się coś odmieni :ico_noniewiem: Ale i jakbyście chciały to taka fajna mieścinka turystyczna Giżycko jest.Tyż fajnie tam się wypoczywa nad jeziorkiem.

My dziś gości przyjmowaliśmy (rodzina męża nas nawiedza :ico_oczko: ) :ico_puknij:
Potem spacerek od 14:30 do 18:00 i tak czasu nie było na TT.

Joachim dziś rano zaczął "bzykać"ale radochy miał przy tym,że hej.Jeszcze trochę za słaby jest bo po minucie pada na brzuszek i wtedy jest "eeeeeeeeeeeee" ale ćwiczy,ćwiczy intensywnie.I taki marudny się zrobił.Czy to może jakieś rozregulowania zbliżającego się 8 miesiąca?

A pro po spacerku.Widzieliśmy dziś dziewczynkę cztero-miesięczną z krzywicą.Podobno za malo jej wit.D3 podawali i teraz ma z tyłu tak płaską głowę,że z profilu trochę buźkę jej zniekształca.Nam pediatra kazała dawać do 1 roku wit.D3 i to wieczorkiem bo podobnoż w dzień pod wpływem słońca witaminki giną np.te z Cebion Multi.

Uciekam spać bo to do mnie nie podobne o tej porze na TT siedzieć.Pa

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

06 cze 2007, 23:54

MARITTKO śmierdzi mi tu u Was zębami :-D Lili w Darłówku zobaczysz będzie już sama biegała...................... za Konradem :ico_brawa_01:
Ostatnio zmieniony 07 cze 2007, 22:18 przez Kasiulka28, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

06 cze 2007, 23:58

:ico_brawa_01: Gratki dla Konradka za pierwsze kroczki :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-06-06, 23:59 ]
Uciekam już bo pewnie o 1 pobudka małego więc może coś podeśpię.

Awatar użytkownika
chloe2
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

07 cze 2007, 06:28

Hej! Jak zwykle pierwsza jestem :ico_haha_01: U nas pobudka o 5.20. Mały się uderzył w czasie stania na nóżkach :ico_nienie:
asiu, wypoczywaj i sprawdź kiedy można się spodziewać jagódek, bo je uwielbiam :-)
kasiulka, nie dajesz się??
Życzę miłego dnia.

Awatar użytkownika
ania29
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

07 cze 2007, 08:25

Hej Laseczki
Co do zlotu wrześniowego to ja się pisze jeśli bedzie do I połowy wrzesnia bo potem mój mąż wyjeżdża na miesiąc , a sama nie odważe się z małym jechać.
Maritta ja na bank Cię odwiedze bo to 18 km ode mnie, takze jak bedziesz juz to daj znać.
Kasiula , jak masz miejsce w helikopterze to może i nas byś zabrała na pake??
Dziewczyny nasze grupowe zdjęcie zrobie w A4 i powysyłam Wam.Zresztą wszystkie wyśle mailem, tylko zgram. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

07 cze 2007, 09:01

Dzień Dobry.

Super że dziś dzień wolny od pracy bo można sobie poleżeć w łóżku całą rodzinką, tylko ja na chwilkę uciekłam :-D

ANIA28 --- no pewnie że Was zabierzemy, tylko weź spadochron bo SOSNA coś wspominała że tam (na końcu świata :-D ) nie ma gdzie wylądować :ico_olaboga: Ale tym to nas nie zniechęci :ico_nienie:

CHLOE --- daję się oczywiście....... ale mężowi :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Margo
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

07 cze 2007, 09:14

Heja z rana,

a znajdzie się jeszcze miejsce w tym górnolocie dla trójeczki?

Że też Kuba w taki dzieńjak dzisiaj nie robi sobie dnia dziecka dla mamy i nie śpi, powiedzmy do 12...

Awatar użytkownika
Sosna
Trzy tysiące lat minęło...

07 cze 2007, 09:18

Kasiulka28, lądować jest gdzie, jak będą problemy to najwyżej zestrzelimy :D .... co do leżenia, to mój mąż jeszcze śpi :/ a ja od 5:20 ... ale ja wolę już sama, niz mordować się z dwojgiem :|
Margo, wszystkiego naj naj dla Kubusia :ico_tort:
Super ze jeszcze MK....

[ Dodano: 2007-06-07, 09:24 ]
czy jakaś Magda dostałą też takiego maila?
"Cześć jestem Marcin.
Magdalenę spotkałem na czacie.
Nie myślałem, że mogę być pod takim wrażeniem. Miałaś nick magda_34"
zanim zupełnie znikłaś. Nigdy nie przestanę tego żałować, że nie
poprosiłem Cię o e-mail. Wiem też, że zrobię wszystko aby Cię odnaleźć. Na priv powiedziałaś mi

ze jesteś z Pomorza, lubisz truskawki i w ogóle wiele nas łączy. Myślałem, że takie sentymentalne

historie przytrafiają się
innym, że można o tym czytać tylko w książce (czy czytasz ta powieść

http://vacadv.join.pl/eb/piszemy/

to przecież o nas!).
Będę pukał do wszystkich drzwi i wierzę, że Cię odnajdę.
Magda, proszę, odezwij sie,

Marcin"
hehe
ostatnio na skypi'e zagadał mnie gość ze Suchej, powiedziałam mu że nie widzę sensu gadania z nieznajomymi i mój mąż lubi to mu dam jego skype'a, na to ona że da mi swojej żony..... spytałam siory czy zna Krzysztofa Iciek, okazuje sie to taka gadulcowa pijawka oczywiście dopiero szuka żony... :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-06-07, 09:30 ]
piękna druga część zdjeć..... super zdjecia małżeńskich par.... a Kocica wyszła na tym z mężem, bardzo pięęęknieeeeeeee .... a jak zobaczyłam ten napis październikówki 2006 to aż się łezka zakręciła, w sumie możemy założyć partię polityczną pod tą nawą :D

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

07 cze 2007, 09:45

Hej
Masz racjęSosna zdjęcia śliczne też się zachwycałam, takie profesjonalne :ico_haha_02:
A mój luby wrócił zimprezki o 3 w nocy teraz śpi bo nie wytrzeźwiał jeszcze, a mieliśmy jechać do teściowej i nonono z wycieczki :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

07 cze 2007, 10:00

MARGO miejsca mamy od cholery więc wszyscy polecimy :ico_brawa_01: Tylko nie wiem co zrobimy jak nas SOSNA zestrzeli :ico_placzek:

SOSNA jak robiłam te małżeńskie fotki to mówiłam "Przytulcie się jakbyście się kochali" i stąd taki świetny efekt :ico_haha_01: Co do fotki Joli i Adama to było tak. Adam jest wielki więc nie mieścił mi się w kadrze poziomym więc mówię że będę musiała pojechać pionowo ale on schylił się o jakieś 2 piętra. nonono była wypięta i z tego co pamiętam (niewiele ale jednak coś :ico_oczko: ) to chyba Ania K. zrobiła im zdjęcie z tyłu. Myślę że to będzie śmieszniejsze :-D :-D :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”