Melduje sie po wizycie u lekarza :D :D :D
Wszystko dobrze, corcia zdrowa jak rybka, wierci sie, kopie i rzuca po calym brzuszku. Serduszko slicznie bije, skurczow nie stwierdzono, lekarz powiedzial: "spokojnie pochodzi Pani do konca czyli do terminu" :D :D :D :D ale sie ciesze :D :D :D :D nawet nie wiecie jak... u mnie ok, opuchniec nie stwierdzil (opuchnieta bylam tylko raz w ostatni czwartek w taki okropny upal ale teraz juz nic :D ) moje cisnienie w normie, waga od poczatku ciazy rowne 10kg+ 8) 8) tylko ze mam za malo zelaza i wpisal mi Anemie
i co to ma oznaczac ?? mam sie bac czy jak bo powiedzial tylko ze mam kupic sobie tabletki i jesc ale kontrolowac czy nie boli mnie zoladek i czy dobrze je przyswajam :roll: :roll: ja juz sama nie wiem, poradzcie mi jesli wiecie o co chodzi!!!!!
tak wiec nastepna wizyte mam za 8 dni czyli w nastepna srode, usg i dowcipne :wink: :wink:
fajnie, ciesze sie bo bede mogla isc w sobote na ten egzamin (choc nigdy nie wiem co "Coreczce Tatusia" moze sie przywidziec :wink: :lol: :lol: tak wiec jestem spokojna przedtem tez bylam ale teraz jeszcze bardziej, tymbarzdiej ze potem pojechalismy i kupilismy reszte kosmetykow dla Malej i jest juz WSZYSTKO!!!! :D :D :D normalnie jestem teraz LUZ MAMUSKA :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
pozdrawiam was wszystkie!!!!!
nie bede sie teraz pojawiac bo to ostatnie dni ürzed egzaminem i biore sie za nauke 8) 8) ale nic sie nie martwcie, jak znam siebie to i tak nie dam rady nie usiasc chociaz raz do kompa zeby nie zajrzec co u was slychac :lol: :lol: :lol: a jakby cos sie dzialo to telefonik pojdzie w ruch :wink: :wink: :wink:
buziolki :*:*:*