Slyszlam wiele dobrego o Karolinskiej, czesto pisza o niej w gazetach... Fajnie ze masz mozliwosc rodzenia wlasnie tam
Ja jeszcze nie wiem, ale chyba bede rodzila w Östra Sjukhuset. A jesli chodzi o znieczulenie, to w zasadzie nie wiem... Zuzie rodzilam bez znieczulenia ale porod mialam bardzo szybki i dalo sie wytrzymac, jestem pod tym wzgledem dosc wytrzymala na bol. Ale oczywiscie dowiem sie o tym znieczuleniu wczesniej bo chcialabym miec te mozliwosc jesli i faza porodu sie bedzie zbyt dlugo przeciagac i nie bede mogla wytrzymac. Ostatnio rozmawialam z kobietka ktorej zle podali to znieczulenie i iala potem kupe niezprzyjemnych dolegliwosci... takze wiem ze to nie jest takie bezkolizyjne czasami.
No ale na pewno bede sobie pomagac gazem no i wanna z woda jak bedzie wszystko szlo sprawnie i bez komplikacji.
Wczoraj moij mezu mnie zaskoczyl imieniem dla chlopca.. podoba mu sie Bruno
nooo... zobaczymy
A dla dziewczynki to podoba mi sie tak wiele imion ze z tym jakos sobie poradze: Victoria, Lena, Nadja to tylko 3 faworytow
Czy bierzesz tlumacza do porodu? Czy jakos dasz sobie rade. Ja chyba bede liczyla na swoje sily