IwonaMój łukasz też się czasem tak pręży ale to wcale nie jest objawą złego napięcia mięśniowego, c prawda takie wzmożone zachowanie było jak miał troszkę chore uszka - więc może uszka sprawdź - ale nie przejmuj się aż tak bardzo może to tylko z tego upalu?
MagdzinkaSuperaśne te wasze zdjęcia. Wiesz my w weekend jedziemy na mazury i bardzo się boję dlugiej jazdy samochodem ( pomimo, że klimę mamy) napisz jak Joasia zniosła jazdę i nowe miejsca.
KarolasAle masz fajnie, kurcze jak bym chciala mieć już ten swoj dom z ogródkiem ( niestety ani rodzice ani teście też nie mają)
Kacperek jest bardzo dzielny więc pewnie zniesie i ten koszmar - dużo zdróweczka dla niego i buziaczków
HaReJa dopiero na drudą dawkę takiej samej szczepionki idę co Wy po 24 czerwca - u nas wszystko się odwlekło bo maly chorował. Ja tylko cyca daję zaczniemy coś nowego w sierpniu jak maly będzie miał skończone 5 m-cy.
GosiaKurcze kobitko ja Cię podziwiam mnie o 4 rano to chyba wołami musieli by zciągać - tylko Ł. potrafi mnie zerwać z łóżka o tej porze, ale sprzątać nigdy w życiu. Ja wstaje o 6 lub ciut po i do roboty. Ale co do gotowania to idę na łatwiznę robię tylko wszystko co szybko i długo nie wymaga stania przy garach o pieczeniu ciast mowy nie ma bo czasu nie wystarcza
MLSuper Tobiaszek główkę trzyma, mój ł na macie dłużej niż 10 minut nie daję rady i straszliwie płacze.