Mama_Kingi ja podaje mojej malej Nicole witamine D ale w tabletkach to przed jedzonkiem zawsze rano rozdrabniam ta tabletke i daje malej jedzonko i uwazam ze wazne jest dawanie witaminy D bo wlasnie ona wzmacnia kosci i uodparnia organizm bobaskow.Wiem bo jakis czas nie dawalam mojej Nicole tej witaminy i zaczely jej delikatnie kosci strzelac.. taki odzwiek jak ja za raczke bralam.
.
a teraz znowu dostaje ta witamine D i jest duzo lepiej naprawde kosci wzmacnia
No wlasnie Mama_Kingi jak tam przygotowania do wielkiego dnia Kinguni Pierwsze urodzinki
..Duzo bedzie osob?? Opowidz troszke
Moja dziewczynka sobie spijusia.. poszlysmy na spacerek i udalo sie zasnela.. bo mala od 9 00 byla na nogach wiec czas juz byl zeby usnela
i ciesze sie ze spi sobie wypocznie i bedzie ok
Iza moja Nicole to spi roznie raz spi tylko raz w ciagu dnia a innym razem to spi 2 razy w ciagu dnia i to tez nie jak zawsze bylo co 2 godziny tylko ostatatnio jest ze spi co 4-5 godzin bo wtedy czuje sie zmeczona i juzchce jej sie spac.. Oj zmienia sie cala nasza norma spanka..
A z moja babcia jest juz ok,zadzwonila dzisiaj ale tylko tak pogadac ogulnie i bylo chlodno.. az dalo sie wyczuc ale nic z czasem moze bedzie jeszcze inaczej tak jak bylo kiedys.. Pozdrawiam paa
[ Dodano: 2007-06-13, 14:30 ]Mama_Kingi tak z ciekawosci cie zapytam jaka to moze byc praca w domu.. ja tez myslalam o tym kiedys ale nie orientuje sie co mozna by za prace w domu wykonywac.. no tak np. co??
A u nas pogoda super,wypogodzilo sie i ladnie,nie za cieplo i tez nie za goraco tak w sam raz moze troche duszno ale nie wyczuwa sie az tak
A ja musze tylko zupke ugotowac i koniec pracy na dzisiaj