Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2007, 16:06

czy jest mężczyzną czy myszą?
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Kasia mam Cie tu Ilonką postraszyc zebys zdjecia wkleiłą?????
ona nie wkleja, bo boi sie, ze nas wystraszy swoja wielką niewidzialną oponą :-D :-D

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum

13 cze 2007, 16:28

My dzis bylysmy na zakupach - bo nagle ubranek Oli zabraklo - wszystko za male :ico_szoking:
rozm. 80 za maly!!! Musialam kupowac na 12-18 miesiecy!! :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 cze 2007, 16:55

ona nie wkleja, bo boi sie, ze nas wystraszy swoja wielką niewidzialną oponą
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Jasnie Pani ja Cie podziwiam, ze dajesz rade z tym brzuchem, bo ja juz teraz stękam jak sie przewracam w łóżku z boku na bok, a co dopiero jak bede na końcówce tak jak Ty :ico_olaboga:
a wczoraj mowie do mojego : " wiesz ? chyba ostatnio przytyłam ...." , a on na to : " nie, kochanie, wyglądasz tylko jak najedzony chomik" :ico_smiechbig: ale sobie wymyślił: chomik hihihihiihihihihii

[ Dodano: 2007-06-13, 16:56 ]
a jak tam nasz Kasik???????? jak Viki?????????????????????????????????

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

13 cze 2007, 17:43

zapytałam czy jest mężczyzną czy myszą?
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: jak mnie dzis T w zlosci zobaczyl,to powiedzial,ze przeciez idzie na porod i od poczatku chcial isc :-D ale to nieprawda,bo wczoraj cos o korytarzu mowil,a moja mama mowi,ze po co sie piekle przeciez i tak idzie,a ona tylko mowila jak u jej kolezanki bylo...ale tam nie bylo fajnie,bo maz zemdlal :ico_olaboga: ale i tak mowia,ze to ja jestem wariatka i ze boja sie do mnie odzywac :ico_haha_01: a t mowi,ze takiej to mnie nigdy nie widzial...i ze to dlatego ,ze sie porodu boje,tytlko sie nie chce przyznac...ja sie porodu nie boje,tylko mam juz dosc czekania i teraz dopiero rozumiem kasika i jasnie pania ,mimo,ze mam 3 dni do terminu...

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2007, 17:51

ja sie wlasnie poplkalam :ico_placzek: moj maz napisal mi na gg, zebym uprosila lekarza, zeby mi wywolywal Łucje we wtorek, bo on rano juz bedzie w PL i zebym do wtorku nogi zaciskala, bo on chce rodzic z nami :ico_szoking: :ico_szoking: a wczesniej sie bal i mial nadzieje, ze urodze jak go nie bedzie i go ominie...chyba strasznie tam teskni

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

13 cze 2007, 18:01

jasnie pani to dobrze,ze chce byc z wami :) :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-06-13, 18:08 ]
marta ten filmik piekny...i dobrze,ze z t nie ogladalam,bo bym sie przy nim poplakala,a ja sie wstydze he he

julie_377

13 cze 2007, 19:09

dziewczyny teraz was powale wklejam 15 zdjec.... z dzis moje dziecko to jakis fenomen- jest najmlodszy z tych wszystkich- powiedzialybyscie???
a ta laleczka to jego milosc wszyscy nauczykli sie po polsku wolac daj buzi bo natus sie caluje- wycalowal wszystkie mamy a do tego i mala lily ale byla zachwycona :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Images hosted at HoldThatPic.com

Awatar użytkownika
felicity001

13 cze 2007, 19:11

julie_377, Nie do wiary - a ja myslalam,ze moja Ola jest duza :ico_oczko: A na tej sofie to Natanek wyglada na najstarszego :ico_szoking:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 cze 2007, 19:43

Felicity Ola superlaska!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Lucy mi tez sie podoba ten filmik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Julie widze ze imprezka sie udała??????????? :ico_brawa_01:
Jasnie Pani zaciskaj nogi ile wlezie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_szoking:

kaasiaa79

13 cze 2007, 19:56

wreszcie w domu :ico_spanko:
dziewczyny, dziś w PL mamy święto Św. Antoniego, patrona i opiekuna wszytskich dzieci i kobiet w ciąży. kuba był z lenka poświęcić lilie i na weolym miasteczku, bo klasztor bernardynow zafundowal dziecikaom prawidziwy festyn :ico_oczko: bardzo to miłe, ze kościół tak wychodzi do ludzi, a nie tylko te zimne mury. w kazdym razie az 3 lilijki stoją u lenki w pokoju, a św. Antoni na nia zerka :ico_oczko:
Gosia oj, to tez moj ulubiony obiadek, a jak jeszcze jest kefir, to ja juz wymiękam :-D lenka rzeczywiscie spora, ale ja tez taka bylam, a potem stanęłam i juz w przedszkolu od rowisnikow nie odbiegałam wzrostem...wagą niestety tak :ico_haha_01: ale potem i to sie wyrownało :ico_oczko: zdrówka dla Tomka!!!
Lucy dlaczego nie beczysz przy mężu? fakt, ze moje łzy juz na kubie takiego wrazenia jak kiedys nie robią, zbyt często wymuszam i juz go to nie wzrusza, musze sie nauczyc nasladowac jakies stany przedzawałowe czy co? :-D
julie Nathan jest WIELKI!!! wygląda rzy tych maluchach jak starszy brat :ico_oczko: a ta czarna dziewczynka po prsotu śliczna jak laleczka, przepiękna!!! :ico_oczko:
felicity001, ja w zeszlym roku w wakacje, otworzylam szafe, a tu lenka w nic doslownie nie wlazla albo we wszystkim wyglądała, jak dziecko z jakiejs patologii :-D na szczęscie wszystkie ciotki sie sprężyły i mi szafe uaktulaniły :ico_oczko:
Jaśnie Paninawet nie chce sobie wyobrazac co ty z tym aplikatorem robiłas :ico_smiechbig: a nie masz jakiegos zaufanego sąsiada? :-D ale kochany ten twoj męzunio, widac, ze tęskni jak cholera za toba i brzuchem :ico_oczko:
marta az mnie dreszcze przeszly jak mnie ilonka postraszylas :ico_oczko: jak wroci to sie zacznie wyciąganie pasa :-D do niedzieli cos na bank wkleje, bo do tego czasu to mi kuba zdjecie zrobi :ico_oczko:

dzis przywiźli nam zkomode i biurko do sypialni :ico_brawa_01: ledwo sie zmiescilismy w szafe i wszystko takiego upchane :ico_noniewiem: kuba wlasnie sklada, ale oprnie mu to idzie-to oczywiscie informacja tylko dla was, bo jemu mowie, ze nieźle mu idzie :-D

Wróć do „Pozostałe”