wreszcie w domu
dziewczyny, dziś w PL mamy święto Św. Antoniego, patrona i opiekuna wszytskich dzieci i kobiet w ciąży. kuba był z lenka poświęcić lilie i na weolym miasteczku, bo klasztor bernardynow zafundowal dziecikaom prawidziwy festyn

bardzo to miłe, ze kościół tak wychodzi do ludzi, a nie tylko te zimne mury. w kazdym razie az 3 lilijki stoją u lenki w pokoju, a św. Antoni na nia zerka
Gosia oj, to tez moj ulubiony obiadek, a jak jeszcze jest kefir, to ja juz wymiękam

lenka rzeczywiscie spora, ale ja tez taka bylam, a potem stanęłam i juz w przedszkolu od rowisnikow nie odbiegałam wzrostem...wagą niestety tak

ale potem i to sie wyrownało

zdrówka dla Tomka!!!
Lucy dlaczego nie beczysz przy mężu? fakt, ze moje łzy juz na kubie takiego wrazenia jak kiedys nie robią, zbyt często wymuszam i juz go to nie wzrusza, musze sie nauczyc nasladowac jakies stany przedzawałowe czy co?
julie Nathan jest WIELKI!!! wygląda rzy tych maluchach jak starszy brat

a ta czarna dziewczynka po prsotu śliczna jak laleczka, przepiękna!!!
felicity001, ja w zeszlym roku w wakacje, otworzylam szafe, a tu lenka w nic doslownie nie wlazla albo we wszystkim wyglądała, jak dziecko z jakiejs patologii

na szczęscie wszystkie ciotki sie sprężyły i mi szafe uaktulaniły
Jaśnie Paninawet nie chce sobie wyobrazac co ty z tym aplikatorem robiłas

a nie masz jakiegos zaufanego sąsiada?

ale kochany ten twoj męzunio, widac, ze tęskni jak cholera za toba i brzuchem
marta az mnie dreszcze przeszly jak mnie
ilonka postraszylas

jak wroci to sie zacznie wyciąganie pasa

do niedzieli cos na bank wkleje, bo do tego czasu to mi kuba zdjecie zrobi
dzis przywiźli nam zkomode i biurko do sypialni

ledwo sie zmiescilismy w szafe i wszystko takiego upchane

kuba wlasnie sklada, ale oprnie mu to idzie-to oczywiscie informacja tylko dla was, bo jemu mowie, ze nieźle mu idzie