elenar ale jestem ślepa!! Przecież napisałaś ze Twój synek miał ponad 3 kg a nie ponad 4 kg! Czyli pozycja "pierwszego giganta tiktakowego" została niezachwiana!!
Iza to zdjęcie Mirelki pod Twoim postem jest przecudne!!
LutówkiMam nadzieję, że kiedyś zrobimy sobie spotkanie, bo bardzo by chciała poznać was osobiście. dzięki że jesteście, bez was chyba bym nie dała rady przez to wszystko przejść
Ja tak zrobiłam- chyba już na tym forum o tym pisałam- u mnie poskutkowało!Zrobię mu listę rzeczy, które ja zawsze robię i zobaczymy czy coś z tego zrobi. Bo jak na razie to on sobie chyba myśli, że ja siedzę w domu i nic nie robię.
Mi się wieczorami nigdy nie chciało. Mały zasypia pomiędzy 20- 21 i śpi do 4 rano, daję mu cyca i śpi dalej do ok. 8-9 czasami przed 8 się budzi.w sumie mogłabym sprzątać wieczorem, tylko mi się nie chce.....
No fajnie, aż sama jestem z siebie dumna ... hihihihihfajnie to sobie zorganizowałaś.
wystarczy jak dziąsłami ściśnie![]()
Na razie zębolki się jeszcze nie przebiły przez dziąsła ale chyba go swędzą bo jak ten mały Pieronek ściśnie swoje dziąsła na moim delikatnym i jakże wrażliwym cycuszku to aż sikać mi się chce z bóludzisiaj wlaśnie mnie ugryzł nad ranem - ała
będzie inaczej bo zostawia nie tylko żonę ale i dzidziusia
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość