[ Dodano: 2007-06-14, 15:34 ]
Wiesz chyba nie ma nic piękniejszego niż widok najbardziej kochanych osób dzidzi i męża razem.
święta prawda do wtorku zdążeiw_rybka pisze:nauka nie zajac - nie ucieknie
-tekst mnie rozbroil,zdjecia superasiula.k11 pisze:"no pewnie, jak będzie miała 8 lat dostanie okresu i będe musiał chłopów kijami poganiać"
iw_rybka pisze:Gabi - nie podoba mi sie Twoj opis na gg.
asiula.k11 pisze:Teraz niestety nie mogę już jej dopajać niczym bo jak z tydzień piła z butelki herbatkę(a bardzo lubi) to nagle jej sie cycuś sie odwidział i przez 2 tyg musiałam ściągać mleko do butelki i dawać bo inaczej nie chciała-a wierzcie takie ciągłe ściąganie to tragedia.Na szczęście teraz zawziełam sie i powiedziałam że skoro z cyca nie to wogóle nie dostanie no i wróciło do normy i od 3 dni znowu wprost z cycusia je i niestety butelka tylko wtedy gdy na egzaminach będe i ani razu więcej
i jeszcze pytanie do doświadczonych mam Natalia od wczoraj podnosi nóżki do góry i jednocześnie główke do klatki tak jak by chciała już siąść strasznie sie boje że sobie krzywde zrobi Ona coś wogóle wszystko robi szybciej jak powiedziałam mężowi że już ząbkuje jak miała 1,5 miesiąca to powiedział "no pewnie, jak będzie miała 8 lat dostanie okresu i będe musiał chłopów kijami poganiać"
powiedzcie kiedy dzieciaczkom zaczyna się za rączki pomagać siadać? bo na pewno jeszcze nie teraz?
wiem o czym mówisz ja jem juz duzo rzeczy ale miałam przez ta dietę depresję!!! oj jak ja ujezdzałam na męzu jakby on był winien!!! a jak coś jadł przy mnie to wróg numer jeden!!!!agi pisze:Dagles, Majka dziekuje za komplementy. Od piatku jestem na dietce:marchewka, ryz,ziemniaki.....juz nie moge na to patrzec
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość