no i teraz będzie panienka Milenka

K@tk@ wesoło jest nie powiem, ale świadomie zdecydowaliśmy się na taką małą różnicę wieku między dziećmi....mają super kontakt ze sobą i myślę, że w miarę dorastania będzie jeszcze lepiej...
Ale żeście się super wystaraliK@tk@ Mikołaj skończone 7lat i 4m-ce, Miłosz 5 lat i 3m-ce a Marcel 2 latka i 6m-cy
no i teraz będzie panienka Milenka![]()
![]()
![]()
K@tk@ wesoło jest nie powiem, ale świadomie zdecydowaliśmy się na taką małą różnicę wieku między dziećmi....mają super kontakt ze sobą i myślę, że w miarę dorastania będzie jeszcze lepiej...
Joasiu, nawet nie wiem jak to napisać...K@tk@ a to Twoje pierwsze bo po suwaczku nic nie widze?A na kiedy termin?I wiesz co bedzie?![]()
Violu, ja też gorąco wierze, że już niedługo pod moim serduszkiem zamieszka malinka. Że ciąża będzie zdrowa, szczęsliwa i donoszona . Że urodzimy RAZEM zdrowe Dzieciątko[ Dodano: 2007-06-14, 16:26 ]
K@tk@ wiem co przeszłaś..., ale życzę ci aby ta malutka "malinka" jak najszybciej zagościła po twoim serdeuszkiem. a w przyszłości wesołej gromadki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość