LUTOWKI Cześć wam wszystkim, ale mnie serce boli jak pomysle o ELVISCE
, kurcze tak pamiętam jak odliczła dni do porodu jak przezywała cała ciąze czesto z nami siedziała na tik-taku, jeny ja jestem bardzo uczuciowa i normalnie nie moge o takich problemach czytac bo łzy same mi sie cisną, ze tez takie maluszki musi cierpienie dotykac, po co dlaczego ach ......., lepiej nie bede o tym pisac choc bardzo czesto tez o nich mysle i prosze Boga zeby im pomógł i obdarzył Jasia zdrowiem :)
Amelka tez nie chciała nic pić poza cycem ale zmieniłam jej smoczek i to był trafiony zatopiony bo teraz miedzy karmieniami jak sa te upały to sobie popije ok.50ml czyli w ciagu dnia tak ok.100ml-150- maxymalnie. Pije tylko koperkową narqaize cos innego za 2 tygodnie moze zacznę po 4 miesiacu widziałm ze jest jabłuszko z meliska chyba :)
Amela tez mi sie obraca w łozeczku czy gdzie lezy o 360 stopni hi hiu hi.
Wierszyk o sroczce mówie jej często ale bardzo mi sie spodobał ten wirszyk do kąpieli jest sliczny musze sie go szybko nauczyć.
SESILA witam cie cieplutko, córeczka przecudna, no spróbuj moze zmienic smoczek bo Amelka własnie tez nic nie chciała ani glukozy no i nadal jej nie lubi ale od czasu jak smoka jej zmieniłam na lateksowego tego zołtego to pije cherbatke koperkowa