gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2007, 20:58

biedna jasnie pani sie meczy. Oby szybko Lucja sie urodzila. Trzymam kciuki!!!
Ja oksytocyny nie mialam podawanej ale chyba bym sie przed nia nie bronila. Slyszalam ze szybciej idzie ale tez bol gorszy. Juz sama nie wiem co lepsze, raczej co gorsze.

Kasia a po co babcia w ogole przyjechala? chce was znowu wesprzec finansowo??? Czy moze zjesc mieso w calym miescie?

Julie Nathanek juz raczkuje???

A gdzie kasik i delfina? Co z nimi?

Lucy juz ci to pisalam ale sie powtorze bardzo ladna jestes.
Musze konczyc tomeek ciagnie

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

16 cze 2007, 21:21

jejku jesazcze zadnych wiesci z porodowki??? kurcze chyba jeszcze nikt nas tak dlugo w niepewnosci nie trzymal jak lucja...
lucy tera ja juz mam podwojny stres bo i na Oliverka czekam :ico_haha_01:
lucy slicznie wygladasz faktycznie:)
ja nie wiem czy ja bym na ta oksytocyne sie zdecydowala znajacv mnie to ja bym tam juz o cesarke od progu wyla i nie mieli by wyjscia bo ja bym tak dlugo nie dala rady :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-06-16, 21:25 ]
gosia moje dziecko chyba raczkowac nie zamierza staje na czworakch jak ma sobie usiasc albo sie ciut przesunac czy cos ogladnac ale zaraz sie na kolana pakuje i jak ma sie czego trzymac to wstaje... i za rece chodzi a od wczoraj i za jedna potrafi hihihihi choc czasem fajnie go okreci jak straci rownowage mysle ze on szybko zacznie chodzic ja mialam 9 miesiecy i biegam sobie po lesie hihihi mam na to film na dowod :ico_haha_01: wiec mysle ze moje dziecko tez zacznie szybko
#za to bardzo ciezko mu zeby ida wczoraj i dzis masakra choc dzis juz lepiej a dziasla dalej spuchniete i nic nie ma nadal :583:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

16 cze 2007, 21:52

dziewczyny dziekuje za komplementy :ico_buziaczki_big: kochane jestescie,bo tomcio to tylko mowi,ze jak baleron wygladam :ico_haha_01: :ico_haha_01: a tak sie mozna dowartosciowac dzieki wam :-D
lucy tera ja juz mam podwojny stres bo i na Oliverka czekam
mam nadzieje,ze nie bedzie taki uparty jak Lucja :ico_haha_01: a Nathankowi wspolczuje spuchnietych dziasel ,bo pewnie strasznie bola :(

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 cze 2007, 21:56

hej laseczki,
dzisiaj uśpiłam me dziecie o 20 i od godziny prawie nadrabiam zaległości :ico_olaboga: ale widzę, że dobrze mnie tchnęlo by na TT wejśc, bo Jasnie Pani rodzi!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mam nadzieję, że z tym rozwarciem to pójdzie jej szybciej bo tak to się biedaczka umęczy, że hej :ico_olaboga: w każdym razie Kasia ty pamiętaj, że mi smska obiecałaś jak Jasnie Pani urodzi :ico_sorki: a teraz to i Julie slicznie prosze o smska jak Lucy nam się rozdwoi :ico_sorki:

A ja tocze bitwe za bitwa z mym dzieckiem, które zdecydowanie odziedziczyło po mnie charakterek :ico_olaboga: Postanowiłam (po lekturze baaardzo wgłebnej Jezyka niemowląt) uregulowac funkcjonowanie Viki coby nam obu było lżej i dopóki jest szansa naprawić błedy wychowawcze jakie popełniłam :ico_olaboga: :ico_puknij: No i po 3 dniach super współpracy dzisiaj ma dziecina dała mi czadu i to akurat wtedy gdy caluśki dzien sama w domciu z nią jestem... w kazdym razie sie nie ugięłam :-D i wytrwałam przy rytmie 3h, tzn. o 9 papciu, potem zabawa i sen, o 12 nastepne papciu, spacer i sen, o 15 papciu, zabawa i sen, o 18 papciu, zabawa i marudy (moja córcia musi przeciez oznajmić swiatu ze jest już zmeczona :ico_oczko: ), o 19 kąpu kąpu, koło 20 lulu i o 21 papu przez sen, a potem pobudka o 3 i 6 rano na papciu tylko... myślicie, że ok czy przesadzam??

julie_377

16 cze 2007, 22:05

kasik ja tez sie stosowalam do jezyka niemowlat od poczatku ale w nocy nie budzilam na papu :ico_noniewiem: sam sie budzil mniej wiecej o okreslonej godzince a jak nie to nie plakalam bo nam szybko wypadly nocne karmienia... a terazsam uregulowany ale czasem jmu pozwalam na jakies odchyly
powodzenia z vikusia dasz rade w koncu to ty rzadzisz :ico_haha_01:
a smska oczywiscie wysle

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 cze 2007, 22:29

Julie ja tez nie bede płakac za nocnym karmieniem, ale ta moja mała cholerka jak nie zje koło 21 przez sen to robi nam pobudki o pólnocy a potem 3 i 6 rano :ico_olaboga: więc dla mojej wygody (przyznaję bez bicia) dokarmiam ją przez sen...

julie_377

16 cze 2007, 22:39

to masz dobrze ze ci zjada moj nathan za nic nie chcial ssac przez sen bo ja tez tego probowalam do tej pory nie nakarmisz go na spaniu.... zreszta on smoka wypluwa zaraz jak zasnie i za nic nie wezmie nic do buzi przez sen :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-06-16, 22:40 ]
kasiaaaaaaaaaaa czy ty wiesz co z jasnie pani???

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

16 cze 2007, 22:46

kasik dobrze sobie dajesz rade,nie przejmuj sie mamuska :-D :ico_brawa_01: tylko fotki jakies powklejaj swojej ksiezniczki,bo my tu nienasycone :ico_haha_01:

julie_377

16 cze 2007, 23:01

dziewczyny ide spac... ja wiem ze sie dzis lucja urodzi albo juz sie urodzila... no ale nie dam rady bo moj maly zrobi pewnie pobudke kolo 2 przez te zeby :ico_olaboga: mam nadzieje rano "uslyszec" dobre nowinki ...lucy ty tez sie mozesz wziasc do rzeczy i bedzie podwojnie :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2007, 23:20

kasik ja jestem w trakcie lektury "jezyk niemowlat" i rowniez chcialabym dostosowac sie do metod tracy hogg... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a z tym dokarmianiem przez sen to swietny sposob sie wydaje hihi a piersia tez tak mozna? bo ja poki co mam taki plan karmienia ale co wyjdzie to sie okaze :-D

lucy tomka nie sluchaj.. ladnie wygladasz.... razem z mamcia!!! :ico_brawa_01:
my wlasnie trzasnelismy sesje zdjeciowa i ja tez sie czuje jakas gruubbaaa!!! niektore nie nadaja sie do ogladania.. ale cos tam wybiore moze jutro i wkleje...
to tymczasem.. dopiero teraz zalaczamy film wiec spadam

jasnie pani trzyma nas w niepewnosci.... :ico_szoking: :ico_szoking: !!!! jak nie zasne na filmie to jeszzce tu zagladne za 2 godzinki.... :-D
buziaki

Wróć do „Pozostałe”