Delicja - strasznie mi przykro:( w takich chwilach nie ma slow ktore pociesza Twoja siostre, badz z nia i pozwalaj jej sie wyplakac... czas zaleczy rany..ale jest go potrzeba bardzo duzo, nie zostawiaj jej teraz samej,niech czuje sie potrzebna .. zycie jest strasznie niestparwiedliwe:( a co do ciazy - Delicja koniecznie sie zabezpieczaj bo to jest taki okres kiedy bardzo latwo zajsc w ciaze..pisalam kiedys wczesneij o znajomej ktora w jednym roku miala dzieciaczki - synek w styczniu i w grudniu - blizniaki.
Agi - moj tez co chwila ma krostki, pojawiaja sie i znikaja.. juz przestalam sie nimi az tak przejmowac..
Katrin - dziekuje za komplementy:), nie robilam nic zeby schudnac, ale i nie mialam czasu jesc:( przez to schudlam pewnie, ale i mialam za malo kaloryczny pokarm i musialam wprowadzic butle.. wiec chyba lepiej poczekac z tym chudnieciem. poza tym zostalo jeszcze kilka kg najtrudniejszych do zrzucenia wrrrr - tu juz trzeba sie bedzie postarac:)
Mordeczka - tez dziekujemy za komplementy. Musze powiedziec Co to samo! super wygladacie. a twoja corcia taka ladna, ze pewnie nie bedzie sie mogla opedzic od chlopakow..:) a Ty ze zdolnosciami do robienia takich fajnych rzeczy ze zdjeciami powinnas zajmowac sie tym zawodowo
Kolka - 27 lat!! piekny wiek mmmm kiedy to bylo??;)
a teraz moje kolejne pytanie:
uzywalismy do tej pory pieluszek pampersow 2, ale robia sie za male a slyszalam ze 3 nie sa tak udane jak 2. jakich pieluszek uzywacie? i czy ktoras z was moze cos powiedziec na temat takich pieluszek:
http://www.allegro.pl/item203392819_pie ... gpack.html maja dobra cene ale nie wiem co sa warte... doradzcie prosze.