Czesc dzewczynki
Kurcze jakie upaly ja juz niemoge wytrzymac!! a pomyslec ze jeszcze 2 miesiace takiego ukropu przechodzic musze z ttym brzucholem
wczoraj bylismy u pana doktora i nasza dzidzia juz wazy 1900 , teraz juz wiem dlaczego tak mnie plecy zaczynaja pobolewac i te kopniaki coraz bardziej daja mi w kosc hihi
kurcze na poczatku nie moglam sie doczekac kiedy poczuje pierwsze ruchy , a teraz .... zastanawiam sie kiedy moje dziecko spi...
dostalam dzisiaj zdiecie , az musze sie z wami podzielic
Tatus mojego meza sam zrobil kolyske dla naszego synka
bardzo sie z niej ciesze lubie takie pierdolki dla dzidzi.
Co do pokoju to my tez narazie nie mozemy urzaszic typowego pokoiku dla malego, bo mieszkamy w jednopokojowym mieszkaniu, wiec to dopiero po przeprowadzce, ale pewnie nie tak szybko. puki co wszystko sie musi pomiescic , teraz musimy kupic jeszcze szafe drewniana zebym miala gdzie ciuszki malego poukladac bo z tego co mamy to nawet szuflady nie wygospodaaruje hihi. , a kurcze ceny mnie przerazily na to wyglada ze za szafe bede musiala zaplacic wiecej niz za wozek

katastrofa
dobra wystarczy tych wywodow , bo ja takaa jestem jak nie piesze to kilka dni a jak juz dorwe klawiature to naklepac sie nie moge hihi