Lutowe mamusieAle się rozpisałyście- ledwo zdążylam przeczytać. zazdroszcze wam spacerków z maluchami ( ja niestety nawet werandować nie mogę zacząć bo maly wciąż ma uporczywy katar). w następnym tygodniu jedziemy do szpitala na wizytę do ortopedy, i do POC - bo mój maluszek przez moją chorobę musi być kuty - bo trzeba sprawdzić czy tego dziadostwa nie przejął. Moj Łukasz to by od cyca najchętniej nie odrywalby się - ale karmię ile chce najczęściej co 1,5 - 2 h bo on taki chudy jest że aż strach ( ale przybral już trochę bo wkońcu brzusio mu się zaokrągla).
Małgosia Moj maly też tk rączkami macha - ale czytałam że to normalne odruch Moro. Trzymam kciuki za Ciebie - zdasz ten egzamin na bank
Iwona77 ja mam laktator ręczny polskiej firmy lakta plus ( z butelką na pokarm i smoczkiem) kosztował 27 zł - ściąga dobrze ale ja mam poranione brodawki więc boli. Co do pieluch ja używam pampersow jeszcze dziś 1 a jutro już 2 (bo tamte już jakieś za malutkie są) do tej pory jednak nic mi nie przeleciało ( a sporo tego jest
).
Hekate Za pediatre na wizycie domowej nic nie zapłacisz - mają to w zakresie obowiązków. ja już skorzystalam - ale panią doktor mam bardzo sympatyczną.
Magdzinka Ja też planuje chrzest na maj - ale na sam koniec. Jak by nie patrzeć miesiąc cudny - w maju Łukasz się pojawił u mnie w brzuszku
Zazdroszczę, że możesz już seksik uprawiać
Ja szybko się nie zagoję minęły 2 tygodnie i żadnych zmian jak po porodzie świerzo. Acha no i bardzo serdecznie Ci dziękuję, że powiadomilaś tt o tym , że urodzilam
ML ja używam wkładek belli i są ekstra -wcześniej mialam Jonsona ale nie odpowiadaly mi przesiąkały choć grubsze były i na sutkach mi niteczki z nich zostawały jak z waty.