a z tymi tetrowymi to w duzej mierze chodzi o pieniadze (sa mniejsze koszty zwlaszcza jak ma sie własna wode na wsi:)) plus zalecenia zdrowotne podobno te z tetry tak nie odparzaja i nie ma problemow z bioderkami ( tak czytałam), no ale wiadomo nie ma tej wygody:) aa i przy tetrowych dzieci szybciej ucza sie korzystac z nocniczka:) bo odczuwaja mokro w pupe i to im przeszkadza a tak to chodza z pampersem bardzo dlugo mojej znajomej corka az do 2 latek

bezsensu -wiem, ze to wszystko to teoria z gazet zobaczymy co praktyka przyniesie:) no i licze sie z tym, ze bedzie ciezej niz przy pampersach, no i suszenie - ale z tym u mnie nie ma problemu bo w domu mam kotlownie i zawsze jest tam cieplutko. zycze wszystkim milego weekendu paaaa
p.s. ja tez znam przesad , ze brzuszek taki do przodu to chlopiec a na boki to dziewczynka
z bioderkami to nie tylko pielucha ma znaczenie w duzej mierze to indywidualne predyspozycje dzidziusia. Przy 2 dzieci to faktycznie nie dziwie sie, duzo pracy wiec pewnie tez wybralabym opcje pampersowa:)