Czesc dziewczyny ja tez sie melduje Noc jak noc skurcze +bol spojenia ale tak jak to mowi Anula to juz normalne chyba do konca ciazy.
Basia nie ma co sie przejmowac choc rodzinka niczego sobie Wspolczucia,ale chyby we wszystkich rodzinach zdarzaja sie jakies wpadki
No u mnie to dziś rekord świata, obudziłam się o 2.50 i dzień dobry! Powoli patrzyłam, jak dzień wstaje... O 5.30 usnęłam na godzinę. Dobrze ze już wkrótce będę miała zajęcie, bo ileż można leżeć!
Dobrej niedzieli, Kobitki, trzymajcie się w dwupaku, jako i ja próbuję!
Aha, dziś zaplanowane mam obżarstwo, jutro już dietka! Muszę sobie użyć na długie miesiące...
witajcie
ja też dziś nieźle sie nawierciłam....... Na szczęście w nocy nic mnie nie boli, ale za to od pobudki.....
Dziś składamy wózek i łóżeczko; juz wywietrzone więc czas przygotowac je już na małego gościa....
abegano, pora najwyższa Tym bardziej, że lada dzień może być za późno!
[ Dodano: 2007-06-24, 14:35 ]
Widzę, że puściutko W takim razie zmykam, bo co tu sama będę siedziała
Macie pozdrowionka od mojego małego purkacza :ico_buziaczki_big:
Ale tu dzis pusto Naprawde weekend Ja po obiadku wlasnie sie wyleguje i zastanawiam gdzie tu sie wybrac na spacerek
Myslalam ze moze nasza ula juz sie pojawila,za to sprawdze potem bo moze wieczorkiem sie pojawi.Miejmy taka nadzieje.Wiecie wyobrazcie sobie ona juz ma Pawelka i siedzi w domciu No to czekam
Czesc wkoncu znalazlam troszke czasu zeby tu zajrzec ! Ale sie naczytalam i musze stwierdzic ze ja tez mam problemy ze spaniem a raczej z dospaniem bo usypiam w drodze do lozka o22 jestem w 2 fazie snu a o 3rano jestem jak ten skowronek za oknem .Ciekawe czy jak moja kruszynka sie pojawi tez bede tak chetnie RANO wstawala? Ale nie mozna nazekac bo bezsenność w porownaniu z moimi opuchnietymi stopami to pestka
A ja wpadłam zobaczyć jak tam u Was dziś wygląda dzionek. Mnie cos podbrzusze boli strasznie, znaczy jak na okres dawno nie miałam tego bólu Dziś kupiliśmy limuzyne naszej małej. jutro wkleje zdjątka a teraz lece kończyć obiadek i leniuchować dalej. Buziaki
no........... łóżeczko skręcone ubrane i czeka........ wózeczek złożony (jest prześliczny!!!!!!!!!) i czeka........ ja spakowana i czekam.....
jeszcze troche........
Hej dziewczyny wlasnie wylicytowalam na allegro sliczny lezaczek http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=demo&sel Cat=bgb&pid=33041>
Co prawda ja mam jeszcze 4 tygodnie więc łóżeczko jeszcze złozone zeby sie nie kurzylo ale teraz zaczynam sie zastanawiac jaki czas wczesniej nalezy przygotowac kącik maluszkowi zeby nie czuc bylo nowoscia
no Abegano u Ciebie juz tylko tydzien zostal to juz najwyzszy czas
A ja dzis robilam zakupy dla malenstwa no i tylko pampersy mi zostaly do kupienia.
Ciewawe jak Ula z Pawelkiem