Kilolek tylko jak zrezygnować z arbuza i tuskawki?? Masakra!!!!
[ Dodano: 2007-06-26, 08:34 ]Od wczorajszej wizyty w szpitalu sluz mam normalnej barwy tak jak powinien być. Więc jest lepiej.. odpoczywamy, leżymy do góry nogami a tatuś wieszał pranie, mył naczynia.. taki kochany i cierpliwy był.. Biedny, zeby nawet w swoje urodziny nie mógł spokojnie usiąść i nie robić nic... Mało brakowało a zrobiłabym mu niezły prezent..

Na całe szczęście wszystko dobrze sie skończyło

A jeszcze w grudniu zarzekał sie ze nie chce mieć dzieci przez najblizsze 2 -3 lata jeszcze, a teraz widzę jak bardzo kocha to swoje maleństwo i tak jak ja bardzo sie martwił przez tą dobę i nie potrafił nawet tego ukryc ze jest inaczej (ale próbował zeby mnie uspokoić)
Wiecie co?? tak sobie myślę że nie wiem co bym bez niego zrobiła. Normalnie kocham go na zabój. W zyciu nie spotkałam bardziej kochanego, spokojnego, cierpliwego człowieka niz on. Wiem co mówię bo byłam przez 5 lat w tak toksycznym związku, ze mimo iż tego kretyn zdradzał mnie na lewo i prawo, mimo ze raz go nakryłam nawet to i tak nie potrafiłam od niego odejść bo mi skutecznie wmówił ze jak nie bede z nim to nikt inny nie bedzie chiał takiego potwora jak ja..
Takze kochajcie dziewczyny tych swoich męzusiów bo mimo ze mają cos nie cos za uszami jak każdy facet, to jednak jak trzeba potrafią stanąc na wysokości zadania i zawsze mozemy na nich liczyć.
Ja postanowiłam sobie że choćby sie waliło i paliło to przynajmniej raz dziennie bedzie dostawał ode mnie smsa żeby wiedział ze cały czas o nim myślę i że bardzo go kocham i ze jestem i do końca życia będę mu wdzieczna za ten najcudowniejszy prezen taki mi dał - nasze dziecko..
uff ale sie rozpisałam.. ale mnie naszło na niezłe refleksje co nie?