Brrr.. alez pogoda! Ochyda!
Dzien dobry dzien dobry - dzis, nie wiem czy ze wzgledu na pogode, czy na to ze Duzy Krzys ma urodzinki, Mały Krzys spał jak susel.. A moze wymeczyl sie wczorajszym dniem, kiedy to dobijał matke

W kazdym razie spał od 23 do 4

a potem zbudził sie o 6.. Wiec prawie cala noc przespał pieknie i mi humorek wrocil - czlowiek wyspany inaczej spoglada na to wszystko
Wczolgalam sie rano do lozka, z czarna matowa puszka Jonniego Walkera - zeby moj Krzys opił nalezycie swoje urodziny no i kolejne z rzedu pepkowe

W sobote wyganiam go na dzialke do kumpla, zeby w meskim gronie sponiewierał sie i odreagował conieco
A z rana zadzwonila tesciowa i powiedziala, ze w sierpniu, jak bedzie wesele w rodzinie na ktore strasznie chcemy isc, wezmie Malego do siebie, ja sciagne pokarm, i bedziemy hulac, bawic sie beztrosko, potancujemy, popijemy teeez
Matko.. jak ja marze o szklaneczce whiskey z cola i cytrynka..

jescze tylko poltora miesiaca

hehe
MAdziorka no wlasnie- ja taka zywotna Mamuska byłam, a teraz uziemiona na troche.. To od razu chodze po scianach

Poszłabym gdzies do knajpy
No ale wszystko w swoim czasie oczywiscie
Kamilko ja nie wiem czy mam hemoroidy, ale mam okropne problemy z wyproznianiem i od trzech dni sie powstrzymuje bo mam wrazenie ze mnie rozerwie

Tez niedlugo musze pomyslec o jakiejs masci albo czopkach...
Moj MAły Potwor sie budzi, spiesze muz cyckiem

Smieszy mnie to wszystko strasznie
[ Dodano: 2007-06-26, 10:56 ]
Matko

co tu takie pustki? Ja wiem ze dyskusje o kupkach i takich tam to moze nie rewelacje.. Ale dziewczyny- no poplotkujmy troszke...
A to moj Misio po kapieli - tu przynajmniej spokojny, po 30 min krzyczenia ze chce na cyca :)