Hej dziewczynki,
Przede wszystkim Ulamisiula, super ze tak to sie skonczylo

LEcz teraz tego grzybka!! Ja tez nie wiedzialam ze przy tym krwawienia moga byc, ale widocznie w ciazy rozne rzeczy sie zdarzaja.
Agnieszka, no moja tez lata za chlopakami, ma takiego Viktora tutaj, tyle ze mulat i moj mezulec tak nie bardzo, hehehe Wolalby Szweda
A nasze to bedzie siwe na pewno, bo my oboje jako dzieci siwulce bylismy, choc ja bylam kudlata bardzo. Mam tylko nadzieje ze dzidzia kimkolwiek by byla odziedziczy kedziorki po moim mezu -(wiadomo on ich nie nosi bo sie scina zaraz przy skorze) ale chcialabym aby dzidzia miala loczki jak cherubinek. A poza tym my to srednia krajowa: ja 171 i przed ciaza 63 kg a mezu 178 i 80 kg wiec bede miala chyba normalne dziecko nie to co wy

hehehe Tyle ze moj sie urodzil z waga wyjsciowa 4500 wiec prognozy nie sa uspakajace hihihi
Dzis bylam z Zuzia u okulisty w Klinice, bo cos lekarka nie byla pewna czy jej oko jedno nie ucieka. No ale jest ok. Za pol roku do kontroli. Nie wspominam ze te ulewe tluklam sie autobusem i tramwajem przez calutkie miasto bo moj sie nie mogl urwac z pracy.. no ale juz w domciu