Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2007, 23:05

kilolek, gratuluje i z niecierpliwością czekam an fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
o matko biedna mam nadzieję że nic im nie będzie i szybciutko wyjdzie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

27 cze 2007, 00:35

Dziewczynki, złe wieści....
Pontoniczek jest już mamą aniołka :ico_placzek:
Ja nie wiem, jak to możliwe. Przecież jeszcze rano wszystko było dobrze. Siedziała przed kompem i pisała z nami. I tak nagle. Nie wiem co jej powiedzieć. Ani wam. :ico_placzek:

ewita76
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

27 cze 2007, 00:53

o moj Boze kilolek co sie dzieje??? Dziewczyny ja dopiero wrocilam z pracy i zaraz usiadlam przy komputerze a tu takie zle wiesci.
Czekam z niecierpliwoscia na ranek to pogadam z wami,ale sie zdenerwowalam :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2007, 07:12

kilolek pisze:Dziewczynki, złe wieści....
Pontoniczek jest już mamą aniołka :ico_placzek:
Ja nie wiem, jak to możliwe. Przecież jeszcze rano wszystko było dobrze. Siedziała przed kompem i pisała z nami. I tak nagle. Nie wiem co jej powiedzieć. Ani wam. :ico_placzek:
o matko co ty mówisz przecież to niemożliwe nie wierze przecież oni tak bardzo kochali swoją kruszynkę :ico_placzek: :ico_placzek: no nie mogę tylko sie zaryczałam jak sobie pomyśle jaka ona była szczęśliwa jakie to nie fer ........no nie muszę muszę sie upokoic i wtedy z wami pogadam ,bo teraz pewno będę pół dnia ryczała ubolewając nad niesprawiedliwością jaka ich spotkała :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

27 cze 2007, 07:16

Ja też nie mogłam w nocy spać. Jestem załamana i nie mogę uwierzyć.
Dostałam rozpaczliwego smsa tuż po północy, próbowałam pocieszyć , ale nie bardzo mi to wyszło. Nie był to dobry moment na dopytywanie się, może dziś coś napisze więcej. Nie chce jej przeszkadzać. Może udało jej się trochę odpocząć.

Katka
Wodzu
Wodzu

27 cze 2007, 08:20

Wiadomośc o tragedii pontoniczek jest dla mnie szokująca...

Byłam z nia myslami, od samego początku, od chwili gdy testowała...Trzymałam za nią kciuki z całych sił, za nią i jej faolscię upragnioną...Dlaczego???
Serduszko krwawi...

Pontoniczku mój kochany tulę Ciebie do serduszka z całych sił :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:

A to światełka dla Twojego Maleństwa [*][*][*]

Awatar użytkownika
a$ka
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

27 cze 2007, 09:53

Pontonikczku tak mi przykro....wiem,że żadne słowa nie ukoją Twego bółu,wyobrażam sobie co czujesz( ja straciłam ciąze w 17 nastym tyg.) pamiętaj,ze masz u nas zawsze wsparcie,że myślami jesteśmy z Tobą...kurcze dlaczego zycie tak okrutnie nas doświadcza...świetełka dla Twojej kruszynki [*] [*] [*]

mambii82
Mistrz pióra
Mistrz pióra

27 cze 2007, 11:00

cześć Dziewczyny !!!! Daaaawno mnie tu nie byłó.
Kilolek gratuluje syna. Ja też już jestem po badaniu i muszę przyznać, że usg 3d i 4d robi niesamowite wrażenie. Mój Marcin to zamarł. Dzidzia wygląda przecudnie. Fajnie jest zobaczyć jak sobie zakłada nóżkę na nóżkę, albo ziewa. Całe badanko trwało 30minut bo dzidzia schowała nosek między rączkami i nie chciala pokazać a Pani doktor musiał go zmierzyć. Uśmialiśmy się niesamowicie. Niestety dziewczyny nie mogę Wam narazie pokazać zdjęć bo jestem totalnie odcięta od netu. Jak będe za tydzień w domku w Olsztynie to coś wrzuce. Zapomniałabym - będziemy mieli dziewczynkę i będzie miała na imię Julia. Waży prawie 0.5 kg i ma 19cm. Brzuchol mam już niezły. Zaczynam się nie mieścić w ubrania. Muszę kupić sobie jakieś ciążowe ciuszki.
Pozdrawiam Was serdecznie :)
Muszę przyznać, że brakuje mi pisania postów :-((((((((((((((
:542:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

27 cze 2007, 12:39

Mambi, gratuluj Ci Julci.
Dopiero zaczynasz się nie mieścić??? Ja już od kilku miesięcy chodzę w "namiotach". :ico_oczko:

ania25
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 cze 2007, 13:04

pantoniczek tak mi smutno :ico_placzek: i mocno Cię przytulam.
Jak to możliwe jeszcze wczoraj po 12.00 w południe wychwalałyśmy jakich to mamy dobrych mężów i tak pięknie pisała o swoim i była taka szczęśliwa, a wieczorem taka tragedia :ico_placzek:
Jejku dziewczyny czy tak można nagle stracić Maleństwo ???
Zaczynam się bać teraz.
może to krwawienie co miała wcześniej to odrazu powinna zostać w szpitalu.
A tak się cieszyła z maleństwa.

Zapalam świeczkę dla tego Aniołka [']
:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Smutno mi bardzo.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”