dobrze,
a co sądzi reszta, chciałabym usłyszeć opinie większości, bo niestety wszystkich się nie da zebrać..... i jeżeli ta
"niestety" nie napisze teraz w czym problem, to niech mi już ze swoim cierpieniem związanym z przebywaniem na naszym forum nie wyskakuje, i jeśli się nie ujawni, to niech nie zarzuca nam wypowiadanie się jako anonimowe osoby, do czego wydaje mi się nie posuwamy, ja jestem przekonana że to ktoś z KAFE mąci, mamy tam ze 2-3 "życzliwe" a z drugiej strony zagląda tam tyle osób, że hej
dziewczyny piszą, ze to ktoś z nas.... ja sie serio pytam jeśli Ci w czymś dokuczamy?, twierdzisz "że my nie lubimy, że my że my tamto, a Ty też masz kogoś kogo nie lubisz", więc o co chodzi? tzn wynika z tego ze mnie lubisz, bo jeszcze mi tego nie powiedziałaś.... kogo jeszcze lubisz? LASECZKI, czy ktoś Wam powiedział, że Was nie lubi?
Witaminko piszesz a na kafe jest coś takiego:
"witaminka25 (
niewinna82@tlen.pl)
niewinna82@tlen.pl
nie wierzyłam a jednak.... Mój nick też tu się pojawił. Tak z boku wygląda trochę jakbym to ja anonimowo tak pisała..... Nie wiem czy uwierzycie czy nie ale to nie ja..... I również trochę wzburzona jestem."
1.czy to Ty pisałaś? bo to się już dziwne robi?
2. czemu miałbysmy Cię podejrzewać
3. dziwi mnie ze jak przeczytałaś kafe, skąd miałaś linka? nie pytasz kto to WIKI i czemu Cię z nią porównują..... możesz mi odpowiedzieć
absolutnie Cię nie obwiniam, jestem bardzo ciekawska, zwłąszcza że ktoś psuje i chce być co do Ciebie pewna, po prostu.
[ Dodano: 2007-06-27, 13:25 ]asiapanda, kiedy podałaś tego linka? chyba dość dawno?