Witajcie!
Skorzystam z chwili wytchnienia, bo dziś moja niunia jakas niespokojna, nie wiem czy to czasem nie na zmiane pogody tak marudzi
Glizdunia po połogu to tak jak u mnie;
ja jestem w miare dobrej w formie fizycznej, nie miałam zadnej depresji i czuje dobrze.
Dzis byłam na ontroli u ginekologa i ze mna wszystko w porzadku, tak jak przed ciazą, z tym, ze zostało pare bliznek po szwach
Wczoraj byłąm w przychodni, chciałam zarejestrować małą do kontroli bioderek i co...? nonono...wredne babska nie łaska o niczym poinformować, skierowały mnie do "drzwi z okienkiem", ja tam zachodze, patrze i co...?znów nonono...zamkniete. Spisałam sobie nr i od rana dzis robowałam sie dodzwonic, ale znów...nonono...nikt nie pokwapił sie oderac tego zasranego tel! nic tylko załamka

Na szczescie bratowa ma spady w szpitalu i załatwiła mi prywatna wizyte u chirurga dzieciecego na piatek, taka ulga
Tak sobie mysle - za co te gnoje tyle kasy chca, jak nawet sie do niemowlaków nie kwapia!Płacimy te składki na ubezpieczenie a i tak musimy chodzic i płacic jeszcze prywatnie, jak chcemy zeby nasze dzieci były przyjete do lekarza i godnie obsłużone
Ja przeciwko odparzeniom stosuje puder, po kapieli zazwyczaj jak ja dobrze powycieram to wklepuje jej pudru i nie zauważyłam jak dotąd żadnych problemów ze skórą
Massumi kochane te twoje dzieciaczki, podobni do siebie
Zborra to powodzenia!!ja na pewno nie chciałabym od razu przezywać tego samego

wystarczy mi wrazen na nastepnych pare lat, zaczekam az Milunia podrosnie i sie zastanowię, na razie czekam na pierwszą miesiaczke zeby znow móc zacząć sie zabezpieczać