na początku Was pozdrawiam kochane
po primo :
Fittney kochana, ja po rozwodzie miałam psychotropy, psychiatre itp nic nie dało, o samobójstwie tez myslałam, ale ktos bardzo wazny w moim zyciu uświadomił mi ze dla jednego frajera nie warto marnowac zycia, wiec sie wkurzyłąm i postanowiłam ze pokażę ludziom ze jestem silna i wygrałam, jestem dumna z siebie ze pokonałam stres i nerwy, znalazłam miłość mojego życia ( myślałam ze mąż Nią był,ale jak mógł być miłoscia mojego zycia bokser damski? ) Jacka, któremu niedługo synka urodze, zaczęłam sie dogadywać z rodzicami, zmieniłam swoje zycie. wiec ja mysle że Ty masz teraz tez trudny moment w zyciu i musisz podjąc taką decyzję, w ktorej Ty bedziesz szczesliwa z synem i pamietaj, ze w zyciu trzeba byc troche egoistą: trzeba myślec o swoim szczesciu, nikt z nas nie powie Ci co masz zrobić, ale rób tak, zeby na twojej twarzy zawsze gościł uśmiech i szczęście, my tu bedziemy Cie wspierac cokolwiek zrobisz lub nie zrobisz
Fela ale LASKA z Ciebie!!!!!!!!!

ja pierwszy raz Cie widzę
i co zauważyłam? ze My sie jednak Ilonki boimy bo kazda zaczeła foty strzelać hihiihihihihiihihihihihih
Delfinka melduj jak u Mayci i mam nadzieje ze juz lepiej troszkę?????
no a ja rycze bo dzis u położnej byłam i tak naprawde sobie uswiadomiłąm, ze juz niedługo rodzę i strasznie sie boję, sama nie wiem czy porodu czy macierzyństwa
[ Dodano: 2007-06-28, 18:19 ]
i jeszcze pytanko: te kosmetyki dla małego oilatum czy jakos tak to gdzie kupujecie dziewczyny? w aptece? bo w bootsie patrzyłam i nie ma
Ps połozna mi dzis sie pytała czy ma mi poród wywołac

czy tego chce, ale jak nie jestem pewna to raczej nie ( cisnienie mam oki, tylko te nogi). radziła ze jednak lepiej jak dzidzia sama bedzie gotowa, aha: i mam duzo seksu uprawiac hiihiiihiihihihihihhihihi
[ Dodano: 2007-06-28, 18:20 ]
Fela ale Ty masz oczy nonono