IWONA ja tez nie przelalam pieniazkow bo nie dostalam jeszcze numeru konta, a moze dobrze byloby gdybys podala numer konta na forum?Chyba ze nie chcesz, ale tak byloby najprosciej bo nie chce zebys myslala ze ktos jeszcze nie zaplacil a duzo osob moze nie miec Twojego numeru.Na wszelki wypadek podaje swoj email jeszcze raz
laguno@wp.pl.
Magdzinka ja na Twoim miejscu pojechalalbym do lekarza jeszcze dzisiaj takie maluchy jak nasze szybko moga sie odwodnic ja nie chce Cie straszyc, ale naprawde lepiej moze byloby pojechac, bo u dzieci odwodnienie idzie bardzo szybko a skoro tak wymiotowala to lepiej to sprawdzic, ale zrobisz jak chcesz
Iza@ dzieki za mile slowa o Miloszku, wspolczuje Ci ze masz problem ze swoja siostra bo na pewno to przezywasz, ale lepiej ze to teraz wyszlo i skoro raz sie postawil na siostre to lepiej bedzie jak sie rozejda bo ja uwazam ze facet który raz sprobuje uderzyc to bedzie bil juz zawsze i coraz czesciej.Lepiej ze sie rozejda bedzie miala spokojne zycie a jest mloda i nic nie stoi na przeszkodzie zeby sobie zycie jeszcze ulozyc.
Pozdrowienia dla wszystkich pa czekam na emaila z numerem konta pa
[ Dodano: 2007-06-28, 21:04 ]Magdzinka a moze Joasi dalas cos po czym wymiotuje jakis deserek albo soczek?moze czegos jej organizm nie toleruje?Bedzie dobrze!Na pewno wszystko sie wyjasni a swoja droga to na pewno przezywasz nie dziwie Ci sie bo ostatnio jak Miloszek mial temperature po szczepieniu to tez siedzialam i nie spalam tylko czuwalam i czekalam czy czopek zadziala, to sa juz takie nerwy do konca zycia o nasze dzieciaczki. Ja tez niedlugo wracam do pracy 12 lipca, niestety ciezko mi bedzie ale coz zostawie malego w dobrych rekach bo z moja mama wiec jakos musze to przezyc.Pozdrawiam!
[ Dodano: 2007-06-28, 21:10 ]Tak przyszlo mi na mysl ze bardzo wspolczuje Monice na pewno beda to dla niej 2 najgorze dni w zyciu, dzien odejscia Jasienka i pogrzeb.Boze nie wyobrazam sobie przezywac cos takiego, mozna tylko modlic sie by Monika miala duzo wsparcia i sily zeby przez to wszystko przejsc.Tylko plakac sie chce jak sobie czlowiek o tym pomysli dzisiaj u nas leje deszcz, a w radiu leci teraz Turnau "a w Krakowie na Brackiej pada deszcz" tak sobie mysle że dzis nawet cale niebo placze z myslą o Ś.P Jasienku kochanym aniolku!Ach koncze ale taka zaduma we mnie weszla.Pa
[ Dodano: 2007-06-28, 21:40 ]Iwona wlasnie przeslalam pieniazki dostalam numer od Karolas a ja przeslalm emaila Magdzince.
Magdzinka przeslalam Ci numer konta Iwony na emaila
magda.prasek@op.pl mam nadzieje że to dobry numer.Pozdrawiam
[ Dodano: 2007-06-28, 21:41 ]zle sie wyrazilam nie dobry numer tylko dobry email.pa