Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 cze 2007, 23:30

marci a ja wiem gdzie sa Kęty :-D bo mąż mojej cioci z tamtad pochodzi... a ile jeszcze musisz pracować zanim pójdziesz na macierzyński???

Julie ostra z ciebie babeczka :ico_szoking: :-D ale to i dobrze, bo ci kudłaci-durnowaci potrzebują czasami naszej silnej reki...

Fela to ty już lepiej więcej zdjęc swej osóbki nie wklejaj bo mnie do przygnębienia doprowadzasz :ico_oczko: :-D toz ty wygladzasz na mlodsza o dobre kilka lat ode mnie a nie na równolatkę :ico_szoking: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-06-28, 23:38 ]
a teraz o mnie i moim skarbeczku :-D

Pierwsze szczepienie mamy juz za sobą :ico_brawa_01: i bardzo dobrze... nastepne za 4 tygodnie, a ja juz do WC chodze z nerwów :ico_olaboga: :ico_puknij: W kazdym razie Vikusia troszkę popłakała (mniej niz jej mama)... trzymała ja mąz, bo ja nie dałam rady :ico_olaboga: ale do serduszka przytuliłam ja i ukoiłam w bólu... a jakieś 10 minut po szczepieniu me dziecko juz totalnie nie pamietało, że wogóle coś takiego ja spotkało i sobie najspokojniej rozdawała usmiechy i nadawała jak radio wolna europa... Tylko jedna nózka jej troche spuchła teraz i ja durna matka ja niechcacy dotknęłam i me dzieciątko się upłakało z bólu...
A tak poza tym to moja kruszynka waży 5740g czyli mleczko sojowe jej słuzy :ico_brawa_01: bioderka ma ok, serducho, płucka także... słuch wysmienity a wzrok w porzadku...

[ Dodano: 2007-06-28, 23:44 ]
i zapomniałam się pochwalic, że moja Vikusia kupiła tatusiowi prezent na Dzień Ojca (grzeczne dziecko :-D )... i ubrała na ten dzien takową bluzkę...

Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2007, 00:32

[quote="Jasnie Pani :)"] o twoj porod to ja sie nie martwie. juz bardziej o madziorki, bo ona na taka krucha wyglada :ico_oczko: "

dzieki Jasnie Pani... potrafisz pocieszyc :ico_placzek: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 cze 2007, 00:41

Kasik wiem ze masz racje, jak zobacze moje maleństwo to jestem pewna, ze sie rozbecze jak małe dziecko ze wzruszenia, a krzyczec nie bede bo jakos tak nie umiem
brawo dla dzielnej Viki za szczepienie :ico_brawa_01: i musze pochwalic bluzeczke :ico_brawa_01: hihiihhihihi bardzo mi sie podoba
Jasnie Pani to jest taki wątek 78?????
Madziorka krucha..... bez komentarza, Madziorka widzisz jak masz fajnie???? hihihiihhiih
Dzieki Jasnie Pani :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-06-29, 00:46 ]
martuchafrost, wlazlo to i wyjdzie
Jasnie Pani ale jak miło " wchodziło" :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: no i trzy minuty wchodziło a 30 godzin bedzie wychodziło :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Wy to potraficie poprawić nastrój :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2007, 00:50

zapomnialam dodac ze na razie nie rodze i nie zamierzam hehe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kasik ksieznicznka prezentuje sie slodko w prezenciku hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wielkie brawa za postepy u malutkiej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

jasnie pani ja mam chuste no i rzeczywiscie drozsza. :ico_wstydzioch: .. hihi a twoja bardziej torbowata, ale funcje spelnia ta sama.. :-D tez sie nad nia zastanawialam, ale jednak wybralam typowa chuste :-D choc ta jest bardzo fajna hihi :ico_brawa_01:

delfinka ty kochana kobitka jestes i masz wieeelkie serduszko!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ciesze sie, ze z majcia juz lepiej.. daj nam znac jutro jak minela noc??? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

kasik gratuluje zakupkow!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 cze 2007, 00:51

Madziorka melduj sie bo Twój termin nadszedł :ico_szoking: ihihhihhi
ale masz fajowo :ico_brawa_01: jeszcze troszke i bąbelek bedzie z Wami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2007, 00:54

jasnie pani a jesli mierzysz dlugosc i intesywnosc porodu wg postury to ja powinnam sie szybko uwinac hihi :ico_oczko: bo ja bardziej krucha niz ty... :-D wiec juz sie nie martwie hehe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-06-29, 00:56 ]
dziewczyny moze ktoras z was poda mi namiar na siebie. :ico_noniewiem: . ja mam tylko nr do lucy :ico_noniewiem: a ona teraz rzadko na tt.. :ico_olaboga: chyba ze do czerwocwek zagladniecie... hiih :ico_oczko:
jak chcecie hihi
:ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-06-29, 01:00 ]
marta wlasnie zobaczylam napis pod moim suwaczkiem :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

e tam napewno takiego numeru mi nie wywinie i taki punktualny nie bedzie :ico_nienie: :ico_nienie:
chyba ze charakterek po tatusiu odziedziczy, bo mamcia zawsze spozniona hehe :-D

[ Dodano: 2007-06-29, 01:02 ]
tak sboie mysle ze fajnie by bylo urodzic 1 lipca.. :ico_noniewiem: . bo 1 listopada dowiedzielismy sie o ciazy, :-D 1 lutego poczulam pierwsze ruchy... :-D wiec data pasuje jak nic.. :ico_brawa_01: a potem to dopiero pasi 7.07.07 :ico_oczko: hihi takze niech maly sam wybiera.. :-D ma dwie opcje hehe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 cze 2007, 01:17

Madziorka to czekaj do 7 lipca hiihihihhihi bedziemy razem rodzic :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
wysyłam Ci na prywatną wiadomość w razie czego moją komórke :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2007, 02:07

dzieki marta :ico_brawa_01:
to ty masz termin na ta wielka date????? :ico_brawa_01:

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

29 cze 2007, 09:39

Czesc Sloneczka ja dzis pierwsza!
Noc nie byla najgorsza, do 3 wojowalismy z temp 39, pozniej juz bylo ok, ale teraz ma 39, 5 :ico_placzek: , mamy wizyte na 10;30 do gp, jak tylko wrocimy i sie rozpakujemy to napisze co i jak.
w kazdym razie te czopki paracetamol dla dzieci i niemowlat przeciwbolowe i przeciwgoraczkowe sa do d..y, w sumie to czopki :-D , ale tylko plynny paracetamol zbija temp! tyle, ze na krotko teraz Mayci :ico_szoking:

Madziorka dojrzalam Twoj suwaczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , no to juz niebawem poznamy plec malenstwa :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

29 cze 2007, 09:56

Nie mam pojecia co sie u was dzieje - w tym tygodniu pracuje od 10:30 do 19:30 wiec nie mam czasu na nic (w przyszlym tygodniu bedzie od 07:30 do 16:00)....Ale w weekend postaram sie nadrobic... :ico_haha_01:
Czekamy z Ola na kolejne dzieciaczki... - oby nas bylo jak najwiecej
:-D :ico_brawa_01:

Wróć do „Pozostałe”