nie zalujcie dzieciakom czulosci....
nie dam, bo jak cug lapia, to bede miala to co kasi.k. a bliskosc to ona czuje! nie nosze na rekach, ale zawsze obok niej leze i glaskam, albo mauje brzuszek, a pojedzonku to ja sie "odbeknie" to ja klade na sobie i tak sie przytulamy.jasnie pani ty nie przesadzaj daj dziadkom luske na rece,toz jej nie rozpieszcza...
chamówa!!!!! Polacy na lotniska i do innych placowek uzytecznosci publicznej sa przyjmowani glownie do obslugi innych polakow ktorym trzebapomoc z racji nieznajomosci jezyka. ja bym wysmarowala jakis donos na niegonajgorsze jest to,ze w obsludze byl polak i nie chcial jej pomoc,
Luska jak nie spi to nigdy nie jest sama, bo tez nie lubi, ale ja to sie jeszcze boje, ze sie zakrztusi, bo ona to wlasna slina sie umie krztusic nawet[.on po prostu nie lubi byc sam i ja mu sie nie dziwie,bo ja tez nie lubie ...
ja mam to samo ...boje sie ,ze sie zadlawi,bo jemu sie nigdy od razu nie odbeknie ,tylko po pol godziny ulewaLuska jak nie spi to nigdy nie jest sama, bo tez nie lubi, ale ja to sie jeszcze boje, ze sie zakrztusi, bo ona to wlasna slina sie umie krztusic nawet
no wlasnie moja to wogole rzadko odbekuje, tylko sie krztusi jeszcze w trakcie jedzenia, ale nie ulewa nigdy (za bardzo jest łakoma, zeby cos stracicja mam to samo ...boje sie ,ze sie zadlawi,bo jemu sie nigdy od razu nie odbeknie ,tylko po pol godziny ulewa albo pozniej,albo wcale i trzeba byc na czatach
bo w PL o nich nie mowia, ja na necie o tym znalazlamale zapomnialam o tych atakach a ona o dziwo nic nie wspomniala.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość