Lemoo gratulacje pani Magister!!
natasko jakie piekne kwiateczki ciekawe czy A. bedzie pamietal o kwiateczkach na nasza polrocznice jutro...hihiihihih narazie tylko kazal mi targac jego sprzet komputerowy....
a ja dzis na zakupach bylam bo do polski jedziemy za tydzien wypadalo cos kupic dla siostrencji, sobie tez przy okazji cosik niecosik kupilam i Julci tez sie dostalo, skarpeteczki i bodziaki ale zawsze cos hiihihi i tak ma mnostwo ciuchow a kaske ze chrzcin trzymamy na polske hihihi
noo a chrzciny sie super udaly ale juz zdjatka wklejalam na Chwalmy sie swoimi maluszkami na Noworodkach i Niemowlakach wiec jak ktos ciekawski niech zaglada hihiihhi
jutro do tesciowej znow jedziemy a potem jzu tylko prosto do poslki HURRRRRAAAAAA a z tesciowka sie zrzylysmy ostatnio zaczelam za nia tesknic i przez telefon jej mowic ze ja szczerze kochamy hahahahaha

no to ja lece juz sobie moze jutro szybciutko jeszcze zajrze
a Rybka super wielki Sum mysmy tez probowali lowic nawet wielokrotnie i oczywiscie wszyscy wkolo lowili a mysmy tylko wedka zarzucali w te i spowrotem i tylko wodorosty sie lowily....