mamciakochana,sesila,magdzinka,małgosiaPatryk tez tak juz jakis czas podnosi pupe wysoko na brzucha a na pleckach to musze uwazac, zwlaszcza jak jest na przewijaku bo sie przesuwa do przodu, nigdy go nie zostawialam ale czasem sie odwracalam po cos na chwilke.
Ostatnio tak zrobila,odwracam sie a on ma nogi juz prawi cale za przewijakiem.Tak ta pupe podnosil az sie znalazl na koncu.
kingas sprobuje namacac te dziselka czy twarde.
A pieniazki nie wiem czy sa bo jeszcze nie wchodzilam na konto, bo pomyslalam ze jak weekend i w dodatku tt sie zepsul przez co nie kazdy dostal moje konto, to pewnie i tak wiekszosc bedzie po weekendzie.
[ Dodano: 2007-07-01, 23:07 ]Oj ja tu gadu gadu a Małgosia prosila zeby przekazac wam wiadomosci od niej, bo nie mogla sie dostac wczesniej na tt:
Wiadomośc od Małgosi
HaRe Ja też stosuje Viburcol i na Wojtusia działa bdb ! Po 15 minutkach już jest spokojniejszy i da się już coś opanować więc ja sobie go chwale, moja siostra też- w sumie ona mi go poradziła!
Iza@ Zdrowiejcie! Całuski dla Mirelki!
Ja sobie bardzo chwalę pieluszki z Tesco, nie te w białym opakowaniu tylko fioletowym, no po prostu rewelacja! Tylko ich używam, bo na pampersach to mi nie pasowały, happy mogą być ale najlepsze według mnie to te z tesco!
karolas Oj, wszytskiego najlepszego na te 5 miesięcy ...