gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lip 2007, 13:30

martucha ja kupowalam takie wkladki aby mialy z drugiej strony folie ,to napewno nie beda przemakac.i mi najbardziej odpowiadaly takie zwykle najtansze tescowskie
akurat tutaj bym sie z Tobą nie zgodziła. Jest i to ogromna roznica we wkladkach. Te najtansze trzeba 3 razy czesciej zmieniac do tego przeciekają a te z folią to tak ze cycki cale mokre. Juz teraz nie pamietam firmy ale chyba gerbera bardzo sobie chwalilam albo johnsona juz teraz to nie pamietam.

Delfina a jak tam pakowanie? A skad ty jestes z pl??? Dobrze ze juz po chorobie. A co do zebow ma tyle samo co Tomek.

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

02 lip 2007, 13:39

WITAM!!
jejku maly poszedl spac to mam sekunde na tt i zaraz sprzatanko i jakis obiadek...
ma biedactwo katar i kaszel i temperature i maruda straszna ale mamy juz 6 zebow wszystkie naraz chyba ida :ico_olaboga: w przeciagu tygodnia 3 nowe sie pojawily tak wie ma natus 3 na gorze i trzy na dole :ico_haha_01:
wiecie babcia pojechala i jakos zycie wrocilo do normy dziecko mam inne i nawet moj maz inny :ico_szoking: normalnie nie wiem czy bal sie ze go odsuniemy czy co bo jak tylko babcia znikla to znowu taki kochany i rozsadny i wogole taki jakiego znalam wczesniej n ie wiem co ta babcia tak na niego dzialala :ico_noniewiem: wiecie duzo jest racji w tym ze mlodzi sami powinni mieszkac bez rodzicow itp. w srode moja kuzynka przyjezdza ale to juz bedzie inaczej bo mloda i se wtracac nie bedzie ani do mojego wychowania ani malzenstwa a bede miec towarzystwo i pomoc i wiecej czasu na tt :ico_haha_01:
w weeckend jedziemy do eastbourne bo mama s. zostawila nam klucze (ona siedzi u corki w stanach i bawi maluszka teraz ) wiec troche sobie odpoczniemy od domku a jedziemy odwiedzic juleczke malenka kuzynke natusia :ico_haha_01:
czekam ciagole na madziorke ale teraz to i marta juz powinna sie powoli zabierac do rzezcy :ico_haha_01: dziewczyny blagam nie w weeckend bo mnie nie bedzie :ico_placzek: :ico_haha_01:

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

02 lip 2007, 13:40

gosia z tymi wkladkami to jest tak albo masz cycki mokre albo bluzke bo przemakaja... :-D ale to chyba normalne ze trzeba je czesto zmieniac bo mleko w nich skwasnieje i nieprzyjemnie pachnie :ico_oczko: :ico_haha_01: ja wolalam czesto zmieniac wkladke niz bluzke ....
a te tescowskie naprawde mi odpowiadaly....ale to kazdej z nas osobista decyzja co komu pasuje.

gosia to tomek ma tylko 4 zeby :ico_szoking: to jak on je??a moze to i dobrze ze pozniej mu wyjda chociaz nie musisz sie martwic o prochnice.bo ja na tym punkcie przewrazliwiona jestem i konradowi czesto w buzie zagladam i nie ma dnia zeby zebow nie umyl.

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 lip 2007, 13:46

Dziewczyny dziekuje za pomoc z tą witamina K, i wkładkami buziole dla Was :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: co ja bym bez Was zrobiłą :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Gosia dzieki ze myslisz, ze przejde poród bez wielkich przeszkód, i z drugiej strony ciesze sie ze te położne nie znają poskiego bo pewnie epitety sie dostaną mojemu Jacusiowi :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: w koncu gdzies ten ból musi sie " ulotnic" nie??????
Madziorka kochana ja miałam wkłądki Mothercare, ale moze macie racje, kupie te tescowe......
Delfinka buziaki dla Mayci :ico_buziaczki_big:
Lucy, Jasnie Pani maluszki oki??????
Kasik Viki jednak ząbkuje??????

ufffff teraz Wam cos powiem bo wczoraj miałam cisnienie na maksa :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
po pierwsze wiecie jak juz Wam pisałam ze wózek dostałam od kumpeli ( pozyczyłąm)
nawet mi sie podoba ale..... no własnie był troche brudny ( jasny jest) ale to mnie nie przeraziło, wyprałam a tu d...... ciagle brudny, ( prałam w płynie do małego bo sie bałam ze jak w zwykłym proszku to potem maluszek uczulenia dostanie), ale efekty marne, wiec sie wczoraj prawie poryczałam, to mój sie wkurzył, ściągnął z wózka wszystko od nowa ( mój ukochany) i powiedział mi ze mam to zamoczyc w zwykłym proszku, a potem wyprac w pralce w plynie, :ico_olaboga: jaki On mądry hihihihihiih
no to Go posłuchałam i patrze a dzis pieknee wyprane :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czemu ja na to nie wpadłam wczesniej :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
a po drugie: TESCIOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyobrazcie sobie ze od tygodnia dzwoni codziennie na skype i pyta mi sie czy juz urodziłąm!!!! Qrwa!!!!!!! w sobote pojechałam z moim do miasta po kosmetyki dla małego i ona mi napisała smsa czy mozemy na skype pogadac, ja nie odpisałam bo mam tel na abonament wiec staram sie nie pisac do Polski w "zwykłych sprawach", wiec olałam i napisałam jej po 2 godzinach z Jacka tel ze jestesmy w chacie i moze zadzwonic, a ona zadzwoniła i co????????????????? obdzwoniła juz cała rodzine i powiedziała ze ja rodze bo sie nie odzywamy do niej cał dzien, ja nonono :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: ale to jeszce nic: wczoraj rano dzwoni: co tam? a niic tam odpowiadam wszystko po staremu, było oki
dzwoni wieczorem: mój jacol odebrał i jakie było pierwsze pytanie ? Marta juz urodziłą?? jak ja to usłyszałam podeszłam do mojego, rozłączyłam skype i mu nato: Qrwa jasna!!!! mi juz tez jest ciezko, nogi, krzyze bola, chce miec juz dzidzie przy sobie, ale do cholery termin mam na 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i sie rozryczałąm bo ile mozna pytac czy juz urodziłąm???????? mój jej powiedział pare słów, wiec jak teraz dzwoni to ja uciekam z pokoju bo mi sie nie chce juz tłumaczuc ze nie urodziłam :ico_olaboga: no i stałe pytania to: kiedy ślub ( nie jestesmy małzenstwem), kiedy chcrzciny i co sie stanie z małym jak sie rozstaniemy .......moj mówi ze przesadzam, ale ja tak nie sądzę .....
sorki ze Wam tak truje, ale juz nie mam na nią sił :ico_zly:

[ Dodano: 2007-07-02, 13:50 ]
julie masz racje, młodzi musza byc sami, tez tak mówię :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-07-02, 13:52 ]
a nasza Madziorka pewnie jeszcze spi, korzysta z oststnich " spiących " dni, bo ja tez dopiero wstałąm :ico_brawa_01:
Ostatnio zmieniony 02 lip 2007, 14:07 przez martuchafrost, łącznie zmieniany 1 raz.

julie_377

02 lip 2007, 13:59

marta ja mialam to samo :ico_noniewiem: myslalam ze sie wsciekne a babcia s. jeszcze twierdzila ze jak przenoszone to bedzie dziewczynka bo ja napewno syna jej wnuczkowi nie urodze i co dzien dzwonila i sie pytala czy urodzilam i komentarz ee bedzie nastepna dziewczyna w rodzinie :ico_puknij: wogole co to za pomysly :ico_zly: wspolczuje wiec tesciowej
naszczescie twoj jacek rozsadniejszy :ico_haha_01:

julie_377

marta ja mialam to samo :ico_noniewiem: myslalam ze sie wsciekne a babcia s. jeszcze twierdzila ze jak przenoszone to bedzie dziewczynka bo ja napewno syna jej wnuczkowi nie urodze i co dzien dzwonila i sie pytala czy urodzilam i komentarz ee bedzie nastepna dziewczyna w rodzinie :ico_puknij: wogole co to za pomysly :ico_zly: wspolczuje wiec tesciowej

julie_377

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lip 2007, 14:00

gosia to tomek ma tylko 4 zeby
nie!!!
chodzilo mi ze ma wszystkie czworki czyli 16 zebow. Jakos zacmienie dostalam.

Co do tescowych wkladek wcale nie wykluczam ze musza byc zle. Bo czasami i tam sie cos dobrego trafi. Ale chodzilo mi oto ze trzeba poprobowac. Bo sa gorsze i lepsze.

Marta a to tesciowej pierwszy wnuk ze tak strasznie przezywa??? Chyba Kasik tak samo rodzinka nie dawala spokoju ale jej chociaz wytrzymali do terminu porodu. Nie denerwuj sie czasami ludzie nieswiadomie tak robią. Mnie np wszyscy pytaja a jak budowa? Są juz fundamenty. Tymczasem ja sie zastanawiam nad rzuceniem calej budowy i kupnem mieszkania. Wiec jak ktos sie pyta i co z budową. To ja odpowiadam "a dlaczego mi chcesz popsuc humor. Nie wiem co z budową czekam" Wiec i ty tesciowej odpowiedz "czemu mama mi chce popsuc humor piec razy dziennie, jak bede rodzila to dam znac. A jak nie daje tzn ze jeszcze nie urodzilam" Przeciez dzieci sie nie rodzi w przeciagu 5 minut jak na brazylijskiej telenoweli zdazysz 100 smsow wyslac zanim sie urodzi dzidzia.

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 lip 2007, 14:11

Julie , Gosia macie racje, ale próbowałam jej wytłumaczyc ze jak rozmawiam z nią na skype to znaczy ze jeszcze nie rodze, niby rozumie, ale na drugo dzien dzwoni i jest to samo :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-07-02, 14:14 ]
aha: bo my juz wstepnie chrzestnego wybralismy ( jacka młodszy brat) chcemy dopiero pozniej chrzcic, moze na wiosne, a ona zadzwoniła do jacka drugiego brata i powiedziała mu ze to on bedzie chrzesty i on do mnie wczoraj dzwoni i mówi jestescie kochani, nie wiedzialem ze bede chrzestnym :ico_olaboga: wiecie jak mi głupio było? bo młody wie od dawna ze bedzie chrzestnym :ico_szoking:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lip 2007, 14:28

wiecie jak mi głupio było? bo młody wie od dawna ze bedzie chrzestnym
ale jaja, strasznie glupia sytuacja. I co teraz?

Wróć do „Pozostałe”