Gosia ma racje co do wkladek!!! Mi sie sprawdzily Johnsona i Bepanthena z Polski, raz kupilam z tesco, bo czesto brakuje w sklepach wkladek

i ta cerata z nich tak mnie gryzla w biust, ze na spacerze myslalam, ze z rozkoszy oszaleje

, nie moglam wyjac bo mialam potok mleka

Dla mnie z tesco wkladki koszmar

.
Wkladki trzeba czesto zmieniac, zeby dzidzi sie nie zrobily plesniawki!!! Wkladki musz byc przewiewne, cerata kiepski material!!!
Piersi trzeba myc sama woda bez mydla, mozna mlekiem wlasnym posmarowac, czasem wietrzyc i wszystko bedzie ok!!!
Lucy doczytalam co Twoja Mama na lotnisku miala, tak mi przykro, a Ci z obslugi to najzwyklejsze swinie, nie obrazajac zwierzat!!!
Madziorka powodzenia na kontroli, moze juz rozwarcie na 5???

hi hi
Martucha z chrzestnym Was tesciowa zalatwila, troche malo dyplomatyczna kobieta

Super, ze wozek sie dopral!!!
A co do porodu, to pod koniec ciazy takie pytania to norma!!! Tak juz jest i trzeba to olac i sie nie stresowac!!! Wiem, ze to denerwuje. Ja bylam tydzien przeterminowana i pomysl co ja mialam
Gosia a ja Cie wlasnie o budowe mialam zapytac, i nie ze zlej woli, bron Boze!!! My myslimy z Kuba o kupnie dzialki do konca roku, mamy upatrzona 1400m w lesie w Warszawie. Teraz jak pojade to musze ja zobaczyc i zadecydowac. Gosiun napisz i tak od siebie 1400 m to duzo??? na dom i kawalek obok domku trawki??? Dom chcemy do 100m. O budowie pomyslimy troche pozniej, chcemy drewniany goralski, az boje sie pomyslec co to bedzie z ty domem, ale warto miec marzenia.
Fitney gdzdie jestes??? Patrzylas na te bilety???
Ja uszylam dzis pokrowiec na spacerowke Mayci, bo balam sie, ze mi go zdewastuja i pobrudza jak beda pakowac do luku bagarzowego

, wiem zboczona jestem, ale co! Kiedys tez z nowa walizka lecialam i zdewastowali mi ja na amen

, na lotnisku Pan dal papiery potwierdzajace zniszczenie, wyslalm wszystko do Wizz Air i nawet pocaluj nas w czery litery nie napisali, lajzy!!!

Tak wiec teraz jestem zabezpieczona, ale bedzie smichu jak zaczne ten wozek przed samolotem zabezpieczac tym pokrowcem