Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 lip 2007, 14:55

bo młody nie ma bierzmowania wiec nie wiemy czy bedzie mogl zostac czy nie ( mnie np nie pytali jak bylam chrzestna), jak da sie "załatwic" to ok, wiec wytłumaczylam temu drugiemu, ze tesciowa pewnie miała na mysli, to , ze jak bedzie wymagane bierzmowanie to wtedy ten drugi zostanie, a co mialam zrobic????? i dziwie sie bo ten drugi brat tez od poczatku wiedzial, ze młody bedzie, a Ona cos znowu nakreciła. Jej nic nie mozna mówic bo ona kreci zaraz wszystko :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lip 2007, 15:02

martucha wspoczuje tesciowej..... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

u nas spokojnie.. nikt nas nie meczy... hihi czasem ktos napisze smska albo na gg sie odezwie ale bez nekania hihi
rodzinka wie ze skoro nie dzwonie tzn ze nie ma po co... hihi
zmykam do szpitala na badanie ... papa

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

02 lip 2007, 15:28

Gosia ma racje co do wkladek!!! Mi sie sprawdzily Johnsona i Bepanthena z Polski, raz kupilam z tesco, bo czesto brakuje w sklepach wkladek :ico_szoking: i ta cerata z nich tak mnie gryzla w biust, ze na spacerze myslalam, ze z rozkoszy oszaleje :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: , nie moglam wyjac bo mialam potok mleka :ico_zly: Dla mnie z tesco wkladki koszmar :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: .

Wkladki trzeba czesto zmieniac, zeby dzidzi sie nie zrobily plesniawki!!! Wkladki musz byc przewiewne, cerata kiepski material!!!
Piersi trzeba myc sama woda bez mydla, mozna mlekiem wlasnym posmarowac, czasem wietrzyc i wszystko bedzie ok!!!

Lucy doczytalam co Twoja Mama na lotnisku miala, tak mi przykro, a Ci z obslugi to najzwyklejsze swinie, nie obrazajac zwierzat!!! :ico_olaboga: :ico_puknij:

Madziorka powodzenia na kontroli, moze juz rozwarcie na 5??? :ico_szoking: hi hi
Martucha z chrzestnym Was tesciowa zalatwila, troche malo dyplomatyczna kobieta :ico_olaboga: Super, ze wozek sie dopral!!! :ico_brawa_01:
A co do porodu, to pod koniec ciazy takie pytania to norma!!! Tak juz jest i trzeba to olac i sie nie stresowac!!! Wiem, ze to denerwuje. Ja bylam tydzien przeterminowana i pomysl co ja mialam :ico_haha_01:
Gosia a ja Cie wlasnie o budowe mialam zapytac, i nie ze zlej woli, bron Boze!!! My myslimy z Kuba o kupnie dzialki do konca roku, mamy upatrzona 1400m w lesie w Warszawie. Teraz jak pojade to musze ja zobaczyc i zadecydowac. Gosiun napisz i tak od siebie 1400 m to duzo??? na dom i kawalek obok domku trawki??? Dom chcemy do 100m. O budowie pomyslimy troche pozniej, chcemy drewniany goralski, az boje sie pomyslec co to bedzie z ty domem, ale warto miec marzenia.
Fitney gdzdie jestes??? Patrzylas na te bilety???

Ja uszylam dzis pokrowiec na spacerowke Mayci, bo balam sie, ze mi go zdewastuja i pobrudza jak beda pakowac do luku bagarzowego :ico_szoking: , wiem zboczona jestem, ale co! Kiedys tez z nowa walizka lecialam i zdewastowali mi ja na amen :ico_zly: , na lotnisku Pan dal papiery potwierdzajace zniszczenie, wyslalm wszystko do Wizz Air i nawet pocaluj nas w czery litery nie napisali, lajzy!!! :ico_zly: Tak wiec teraz jestem zabezpieczona, ale bedzie smichu jak zaczne ten wozek przed samolotem zabezpieczac tym pokrowcem :ico_haha_01:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lip 2007, 15:39

Mi sie sprawdzily Johnsona i Bepanthena z Polski
własnie bepanthen tez uzywalam.

Delfina 1400m to w sam raz. Ale jeszcze zalezy jaki ma wymiar. Bo jak 20m x70m to kicha bo wtedy domu nie dobierzesz bo musisz miec zapas po 4 metry. My mielismy dzialke 900m2 i wlasnie wąską na 20m2 wiec byl problem bo gdy ogladalam projekty to mnie to ograniczalo. Dokupilismy drugie 900m2 i teraz jest super. Ale gdybym miala 1400m2 to bym juz nie nonono. Starczylo by mi to. A te goralskie domy to fajne. Gdyby nie to ze mamy cegle po kosztach pewnie tez bysmy sie na niego zdecydowali. A tak to chcemy murowany. Chociaz teraz jak tak wszystko poszlo w gore nie wiem czy nie taniej by bylo ten drewniany.

Delfina a ty jestes z warszawy???

[ Dodano: 2007-07-02 ]
Delfina jaka sliczna Maycia swiecąca

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

02 lip 2007, 15:53

Gosia a jaki Tomus sliczny!!!
Tak Gosiu z Warszawy.
A co do wielkosci dzialki to musze Kube zapytac, o wymiary, dobrze, ze napisalas o tym bo bysmy sie moze wpakOwali???

[ Dodano: 2007-07-02, 16:26 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 lip 2007, 17:17

Delfinka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super foteczki Mayeczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lip 2007, 17:55

hej juz jestem hehe :-D
polazilam jeszcze :-D , hihi bylam na high street, ale tylko przy bankomacie... i nie wkrecilam sie w zakupki.... :ico_szoking: bo znajac siebie to spedzilabym tam cale popoludnie hihi :ico_brawa_01: jutro ide do poloznej to zajrze do tk maxu jak zwykle... bo tam tylko jest ten sklep i zal przejsc obojetnie :-D
ale dzis zakupilam czeresnie i sliwki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a w szpitalu bylam na tej konsultacji w sprawie mojej skoliozy i ewntualnego znieczulenia epidural. :ico_noniewiem: ..
w sumie babka popatrzyla tylko na moje pochylone plecy i od razu stwierdzila ze nie ma zadnych przeciwskazan.. :-D mowila ze moge miec epidural tak samo jak i inne kobiety... :-D czasem zdarzaja sie problemy jak babki sa zbyt grube ale u mnie ok hihi :-D
no i tyle sie dowiedzialam hihi
takze delfinko rozwarcie pozostaje tajemnica hihi :-D

przy okazji sprawdzilam jaki dystans dzieli mnie od porodowki... :-D i dokladnie moim tempem (czyli szybkim :-D ) 13min :-D hihi takze w razie czego doczlapie sama.... :-D

gosia i delfinka fajne foteczki z bajerkami hihi

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 lip 2007, 18:03

Madziorka a nie badali Ci czy masz rozwarcie ????? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

02 lip 2007, 18:31

marta mi tez nie badali :ico_haha_01: a tak w ogole to wspolczuje tesciowki ... :ico_zly: julie masz racje,jak moja mama byla ,to t sie zmienil..stal sie strasznym leniem :ico_szoking: zawsze sprzatal,gotowal,a tu go trzeba bylo prosic zeby poodkurzal :ico_szoking: mama poleciala i wszystko wrocilo do normy :-D teraz jego przyjedzie,ale tylko na 5 dni,wiec znow bedzie to samo przez ten czas,a potem luzik :ico_brawa_01:dzis dotarla polozna :-D wczoraj nie przyszla,bo porod domowy odbierala :-D

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

02 lip 2007, 18:32

swietne te zdjecia z gwiazdeczkami :ico_brawa_01:
ja zgapilam juz :ico_wstydzioch: mam nadzieje ze sie nie pogniewacie

Wróć do „Pozostałe”