Awatar użytkownika
abyss20
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

03 lip 2007, 09:42

serdecznie dzikeuje w imieniu Moniki za zyczonka poplakalam sie znowu

Piotrusiu Dawidku i Dominiczku
Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia
żeby złożyć Ci życzenia !! !! !!

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

03 lip 2007, 10:09

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

03 lip 2007, 10:14

[glow=violet] [size=200] Moniczko ,Piotrusiu , Dawidku , Dominiczku W dniu pierwszych urodzinek życzę wam Spełnienia marzeń pod puchową poduchą, namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej świńce, wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem, komety Haleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół.[/size]

Obrazek[/glow]

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

03 lip 2007, 10:18

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
wszystkiego naj buzakczi wielkie

Mały człowieczek rok temu przyszedł na ten świat w gości, by żyć, rosnąć w miłości, przyjaźni oraz radości. Niech otacza Cię zawsze rodzina, niech szczeście i uśmiech trwa jak jedna wielka życia godzina. Byś zawsze przez życie szedł z dzieciecym uśmiechem byś na kłopoty na smutki znalazł pociechę. Rośni zdrowo i spokojnie i ... czekaj cierpliwie byś zawsze doceniał najpiękniejsze życia chwile.
wszystkiego naj naj naj dla monisi dawidka i dominika

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lip 2007, 13:33

Dzieen dobry mamusie

Na poczatek to zloze zyczenia naszym dzisiejszym roczniaczkom Monice,Piotrusiowi,Dominikowi i Dawidkowi kochane bobaski w dniu waszego swieta duzo sloneczka,usmiechu i radosci abyscie byli zawsze szczesliwi i zadowoleni spelnienia wszystkich marzen i duzo milosci z calego serca zycza Kristi z coreczka Nicole :ico_oczko: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

Maggie oj tak moj tesc jest taki uparty i zawziety ze to straszne.. a najgorsze jest tylko to ze wychodzi na to ze to ja jestem zawsze wszystkiemu winna bo jakbym sie nie odezwla to by tego calego zametu nie bylo o rety.. :ico_olaboga:

Aginka tez jestem tego zdania zebys zrobila test mozliwe ze to tylko nerwy ale ja tam bym sie upewnila Powodzenia :ico_oczko:

Iza oj tak sytuacja jest kiepska ale musze przeczekac i jako sie ulozy mam nadzieje :ico_oczko:

A my mamy od rana piekna pogode,sloneczko swieci i wybieramy sie z Nicole zaraz na spacerek.. tym bardziej ze maz ma urodzinki a ja musze pomyslec nad prezentem dla niego .. ale poki co mam jeszcze troche czasu dzieki bogu :ico_oczko:

A tak to u mnie ok,ciesze sie ze moge wam sie zalic.. oj przydaloby sie tescia ustawic a najbardziej bym go zmienila na jakiegos innego ale niestety nieda sie.. :ico_noniewiem:
Pozatym to czytam ksiazke "Biala Masajka" i tez niemam az tak duzo czasu dla was.. bo mnie jakos ksiazka wciagla.. bardzo ciekawa jest i fajna.. No nic to idziemy na ten spacerek bo Nicole cos marudzi juz.. chyba spiaca jest powoli.. A ostatnio to Nicolinka jakos spi tylko do 8 00 niwazne o ktorej pojdzie spac juz jest obudzona o 8 00 ale sobie godzine wybrala.. a ja tak fajnie sie wysypialam do 9 00 :ico_oczko: A teraz sie skonczylo hehe no ale trudno wazne ze mla wogule cala noc przesypia i w ciagu dnia tez spi ok buziaczki papaaaa zajrze pozniej

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

03 lip 2007, 14:02

Kristi super fotki Nicoli, a jaka ona duża :ico_szoking: Ada do niej to kruszynka :-D

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lip 2007, 15:31

Oj tak Justynko moja Nicolinka jest duza jest o 2 cm wieksza niz jej rowiesnicy w jej wieku.. i takze wazy o 2 kg za duzo niz normalnie.. mam nadzieje ze w koncu sie jakos unormuje.. chciaz nie narzekam jak zacznie mala chodzic a potem biegac to szybko sie wszystko wyrowna z waga mam na mysli.. :ico_oczko: Wiadomo kazde dziecko jest inne ima swoj rytm rozwoju :ico_oczko: Pozdrawiam i buziaczki dla Adusi tez chcemy pare foteczek zobaczyc takze jak masz czas to dawaj zdjecia malej :ico_oczko:

Ok a my juz po spacerku.. jak wracalysmy to nas deszcz przywital.. troche zmoknelysmy ale juz jest ok,mala sobie slicznie zasnela.. a ja zmykam z kompa i ide moja ksiazke poczytac bo ciekawa jest.. ale co jest lepsze film,czy ksiazka niemoge powiedziec bo obydwie rzeczy baardzzoo mi sie podobaja no to narazie do wieczorka papa :ico_oczko: :-D

[ Dodano: 2007-07-03, 15:52 ]
Maggie sorrki ze wzielam sobie tez foteczki malej z tej stronki i obie mamy takie migajace ale jakos mi sie to tak bardzo podoba ze musialam sie skusic :ico_oczko: Chyba niemasz nic przeciwko :ico_sorki: Pozdrawiam pa

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lip 2007, 16:42

Kristi, cudowna masz tą Nicolke ...

rozmawiałam dziś z "chlopcem z gitarą" - - opowiedziałam mu o całym tym zamieszaniu wokół mnie ... śmiał się ... a tak na serio to nie jestem, nie powinnam , nie mogę być w ciąży ... bo poprostu ja już zapomniałam co to sex .... eh.... no chyba że sąsiad trzepał slipki i coś sie dostało do powietrza ... :-D a dlaczego nie mam @ ?? pewnie stres .... kłopoty z mężem , rozmowa o pracę ... albo jakieś diabelstwo się przyplątało ...

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

03 lip 2007, 17:34

Kochane Szkrabki MONICZKA, PIOTRUŚ, DOMINICZEK i DAWIDEK
Zdrowia, Miłości, szczęścia, spełnienia wszytskich marzeń...tych malutkich i tych [size=150]duuuuuuuuuużych[/size] , niech każdy dzień będzie pełen słoneczka i uśmiechu na bużce tak jak dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[size=150]Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy
[/size]
ANTOŚ z Mamusią :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent:

[ Dodano: 2007-07-03, 17:51 ]
Maggie, :ico_buziaczki_big:
dopiero teraz zauwazylam napis..pomogła.....

to ja dziękuje :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-07-03, 17:52 ]
Maggie sorrki ze wzielam sobie tez foteczki malej z tej stronki i obie mamy takie migajace ale jakos mi sie to tak bardzo podoba ze musialam sie skusic :ico_oczko: Chyba niemasz nic przeciwko :ico_sorki: Pozdrawiam pa

no coś Ty...przecież to jest dla wszystkich, śliczne foteczki.

[ Dodano: 2007-07-03, 17:55 ]
Aginka pisze:... eh.... no chyba że sąsiad trzepał slipki i coś sie dostało do powietrza ... :-D

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2007-07-03, 17:59 ]
a my dzisiaj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Oxfordu, przygody mieliśmy z autobusem bo nas wstrętnny dziad kierowca nie chciał wpuścić do autobusu, bo był wysoko-podłogowy i wózek trzeba było złożyć, ale facet miał problem bo dziecko trzymałabym nie przypięte pasami....to co kurde mam wziąć fotelik samochodowy :ico_puknij: :ico_szoking: :ico_puknij:
Wkurzył mnie....no ale poczekałam na następny i juz na szczęście przyjechał nisko podłogowy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lip 2007, 07:59

Witajcie Baboski z rana
Ja musze tak wczesnie byc na nogch bo dzisiaj ide do lekarza oddac krew i niemoge nic jesc.. a mi juz slabo jest i potrzebuje sniadanko.. no musze poczekac troche jeszcze.. Mala jeszcze spi ale za niedlugo sie obudzi..

Aginka dziekuje za piekne slowa o Nicole to prawda mala jest taka kochana a zawsze rano jak wstanie to sie do mnie przytula mamja na rekach a ona sie tuli jakby mnie nie widziala wieki a to tylko cala noc minela :ico_oczko: Moja malutka sie stesknila za mama przez noc.. :ico_brawa_01: A jak wykluczasz ciaze to napewno za niedlugo powinnas dostac @Bedzie dobrze :ico_oczko:

A u nas pogoda barowa... Wczoraj to wiecie jak szlam na spacerek bylo piekne slonce,jak wracam juz mnie deszcz zastal.. ale nie zmoklysmy az tak bardzo.. a dzisiaj od rana pada deszcz.. a ja musze wyjsc z domu na taka straszna pogode.. no nic jakos to przezyje .. A wczoraj moja super sasiadka zadzwonila do mnie do drzwi i pyta sie jak sie czuje a ja zaprosilam do domku i sobie tak gadalysmy z pol godzinki bylo fajnie i milo ze tak pomyslala o mnie i tak zeby zagadac.. ciesze sie ze mam taka sasiadke na ktorej zawsze moge polegac i ktora mi pomoze bo sie nawet oferuje z pomoca takze ciesze sie :ico_brawa_01: :ico_oczko: :-D Ok mam do lekarza na 9 15 ale zanim sie mala obudzi.. zanim zje.. to troche potrwa.. kurde dzisiaj jak Nicolinka powinna sie juz obudzic to ona sobie spi w najlepsze.. :ico_noniewiem: A budzic bym ja niechciala :ico_nienie: ale jak bede musiala to zrobie .. :ico_wstydzioch:
Wogule niemam czasu wieczorami zajrzec do was bo mala jest caly czas na nogach i tylko chce sie bawic z nami na przemian raz do mnie raz do meza ale przewaznie do mnie bo sie przyzwyczaila ze jestem z nia na codzien i do mnie idzie wiecej co normalne jest :ico_oczko: A potem jak mala juz zasnie to na nic niemam ochoty.. maz tez nie :ico_haha_02: :ico_oczko: I potem tylko idziemy spac i tak mija dzien za dniem.. oj fakt mala ma tyle energi ze czasami by mnie wykonczyla hehe ale nie dam sie az tak latwo :ico_oczko:
NO to ja uciekam miejcie ladny i mily dzien papatki do pozniej paa

[ Dodano: 2007-07-04, 08:02 ]
Maggie no to serio mialas nie za mila przygode,ale ten kierowca jakis palant.. Wiadomo ze niemasz fotelika .. dobrze ze przyjechal inny autobus i bylo bez problemu.,. tez bym sie wkorzyla no ale czasami tacy kierowcy sie tez zdarzaja.. czemu czegos nie wymysla do dzieci w tych autobusach.. . a nie beda tylko marudzic :ico_oczko: :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”