Witajcie Baboski z rana
Ja musze tak wczesnie byc na nogch bo dzisiaj ide do lekarza oddac krew i niemoge nic jesc.. a mi juz slabo jest i potrzebuje sniadanko.. no musze poczekac troche jeszcze.. Mala jeszcze spi ale za niedlugo sie obudzi..
Aginka dziekuje za piekne slowa o Nicole to prawda mala jest taka kochana a zawsze rano jak wstanie to sie do mnie przytula mamja na rekach a ona sie tuli jakby mnie nie widziala wieki a to tylko cala noc minela
Moja malutka sie stesknila za mama przez noc..
A jak wykluczasz ciaze to napewno za niedlugo powinnas dostac @Bedzie dobrze
A u nas pogoda barowa... Wczoraj to wiecie jak szlam na spacerek bylo piekne slonce,jak wracam juz mnie deszcz zastal.. ale nie zmoklysmy az tak bardzo.. a dzisiaj od rana pada deszcz.. a ja musze wyjsc z domu na taka straszna pogode.. no nic jakos to przezyje .. A wczoraj moja super sasiadka zadzwonila do mnie do drzwi i pyta sie jak sie czuje a ja zaprosilam do domku i sobie tak gadalysmy z pol godzinki bylo fajnie i milo ze tak pomyslala o mnie i tak zeby zagadac.. ciesze sie ze mam taka sasiadke na ktorej zawsze moge polegac i ktora mi pomoze bo sie nawet oferuje z pomoca takze ciesze sie
Ok mam do lekarza na 9 15 ale zanim sie mala obudzi.. zanim zje.. to troche potrwa.. kurde dzisiaj jak Nicolinka powinna sie juz obudzic to ona sobie spi w najlepsze..
A budzic bym ja niechciala
ale jak bede musiala to zrobie ..
Wogule niemam czasu wieczorami zajrzec do was bo mala jest caly czas na nogach i tylko chce sie bawic z nami na przemian raz do mnie raz do meza ale przewaznie do mnie bo sie przyzwyczaila ze jestem z nia na codzien i do mnie idzie wiecej co normalne jest
A potem jak mala juz zasnie to na nic niemam ochoty.. maz tez nie
I potem tylko idziemy spac i tak mija dzien za dniem.. oj fakt mala ma tyle energi ze czasami by mnie wykonczyla hehe ale nie dam sie az tak latwo
NO to ja uciekam miejcie ladny i mily dzien papatki do pozniej paa
[ Dodano: 2007-07-04, 08:02 ]Maggie no to serio mialas nie za mila przygode,ale ten kierowca jakis palant.. Wiadomo ze niemasz fotelika .. dobrze ze przyjechal inny autobus i bylo bez problemu.,. tez bym sie wkorzyla no ale czasami tacy kierowcy sie tez zdarzaja.. czemu czegos nie wymysla do dzieci w tych autobusach.. . a nie beda tylko marudzic