pontoniczek
Maniak forumowy
Maniak forumowy

02 lip 2007, 13:36

Dzisiaj załatwialiśmy dokumenty w USC (akt urodzenia i zgonu). Masakra... nie mogłam wytrzymać musiałam wyjść... Wyłam w tej poczekalni jak wariatka..
Cycki o 2 rozmiary większe, twarde jak kamien, wkładki zmieniam co chwile...
... nonono kogo ja mam karmic!!!!!!!!???????? :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: leci tego ze szok!!
Byłam w szpitalu po wypis więc od razu dali mi coś na powstrzymanie laktacji i jedyne co moge jak bardzo bola to bandażem wiazać.. nie odciagać za żadne skarby.. ale mi tak cieknie że nic nie pomaga!!..
Odebrałam też wyniki sekcji zwłok Maksia.... wszystko z nim było w porządku.. wiec nowy stres.. co ze mną jest nie tak, że mały urodził sie o 4 m-ce za wcześnie????? :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_szoking: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-07-02, 14:18 ]
Dziewczyny ja chyba zrezygnuję z TT przynajmniej na jakis czas. Nie daje rady tu wchodzić i patrzeć.. ciągle myśle ze jeszcze tydz temu byłam taka szczęliwa a teraz swiat misie zawalił. Wiec narazie żegnam sie z Wami, cieszę się ze Was poznałam i dziękuję za wszystko co dla mnie zrobiłyście. Niech Wasze dzieciatka rosną zdowo i niech będą Waszymi słoneczkami.
Do zbaczenia..
..kiedyś.

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

02 lip 2007, 15:06

Kochany pontoniczku, będziemy za Tobą tęsknić, ale doskonale Cię rozumiem. Musisz to przeczekać i odpocząć a my Ci tylko w tym przeszkadzamy. Będziemy na Ciebie czekać. Wiedz, że zawsze możesz napisać do nas (a na pewno do mnie) żeby się wygadać.

[ Dodano: 2007-07-02, 16:20 ]
Dziewczynki, RATUNKU! Potwornie napuchły mi nogi. Jedna noga jest szerokości dwóch normalnych. Co robić???

[ Dodano: 2007-07-02, 19:20 ]
Już wszystko wiem. Byłam u lekarza. Mam złą pracę nerek po przebytej szkarlatynie. Muszę pilnować co jem i piję. Ma 2 litry płynów dziennie (w tym woda zawarta w produktach stałych: owoce, warzywa, jogurty itp.)

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lip 2007, 21:49

kilolek, Biedactwo nasze :ico_olaboga: non stop jakieś problemy wiecie co stwierdziłam że w dzisiejszych czasach coraz trudniej przechodzimy ciąże tylko cały czas jakieś leki czy inne głupoty aż głowa boli :ico_olaboga: ja za to mam taki problem że jak zaczyna mnie brzuch bolec i zaraz kręgosłup to mam zaraz problem z nogami po prostu tracę w nich czucie wczoraj to sie skończyło solidnym upadkiem na ziemie i do teraz bolącą kostką :ico_placzek: :ico_placzek: a wcześniej kiedy nagle straciłam czucie po upadku zdarłam sobie kolano a jak rośnie mi brzuch to ten problem sie nasila :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

ania25
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 lip 2007, 22:59

pantoniczek rozumiem i przytulam mocno, ale pamietaj że zawsze jestes tu mile widziana.

anetkajur śliczny suwaczek zrobiłaś dla Juleczki :ico_oczko:

kilolek wszystkiego najlepszego, chociaż się spóźniłam to życze Wam pięknych wspólnie spędzonych lat , juz niedługo we trójkę .

ika202 współczuję dolegliwości, ja dzisiaj sprzątałam krzesła ogrodowe i weszłam na blachę, paznokieć u nogi mi podszedł krwią i pekł, chodze i cierpie, taka ze mnie niezdara.

Pozdrawiam :ico_ciezarowka:

anetkajur
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

03 lip 2007, 07:29

kilolek wyglada na to że mamy termin na ten sam dzień ;). Mam takie pytanie czy maluszek też kopie Cie tak nisko w bodprzusze? Bo ja sie czasami zastanawiam czy nie mam za nisko tego brzusia...za tydzień wizyta to się zapytam gina.

aniu 25 Dziekuję Ci ślicznie za instrukcję do suwaczka :*

marzenus
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

03 lip 2007, 09:37

cześć wam dziewczyny anetkajur poproszę teraz ja instrukcję jak wstawić suwaczek bo mam już gotowy a nie wiem jak go wstawić do forum. Pozdro dla wszystkich.

anetkajur
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

03 lip 2007, 09:56

wejdz na stronkę : http://lilypie.com/
później w Expecting a Baby tam gdzie widac takie maleństwo w skorupce
później wybierasz sobie paseczek do swojego suwaczka
i idziesz step2 i tam wybierasz maluszka lub jak ja bociana
potem step3 team u góry trzeba wpisac datę przewidywanego porodu po lewej stronie a po prawej datę ostatniej miesiączki potem kliknąc create ticker
kopiujesz to co wyświetla się w tej tabeli : PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode
Used on many message boards that don't allow HTML.
i wklejasz w swój profil jak otwierasz forum tiktak to to 6 linijka od góry tam masz swój profil i to co skopiowałaś wklejasz w swoim podpisie na końcu klikasz wyślij i powinien sie pojawić ten suwaczek
prosze marzenus skopiowałam Ci maila od Ani 25 mam nadzieję że sie na mnie nie obrazi.

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2007, 12:27

Ja lubię stronkę http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Tam też są fajne suwaczki :ico_oczko:

marzenus
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

03 lip 2007, 12:33

Anetkajur jesteś wielka, udało się, tylko ja wzięłam suwaczek z polskiej wersji, ale jest ok, jeszcze raz wielkie dzięki.

anetkajur
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

03 lip 2007, 12:43

nie ma za co :) a tak naparwde podziekowani należą sie ani 25 ona super to napisała - tak że nawet mnie się udało zrobić suwaczek hihi :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-07-03, 12:45 ]
marzenus a na kiedy masz dokładnie termin bo widze że mniej wiecej jesteśmy w tym samym tc

[ Dodano: 2007-07-03, 12:49 ]
Chociaz patrzac na Twoj suwaczek to chyba cos pomieszałam

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”