Cześć czołem kluchy z rosołem …
Rany, dziewczyny, nie było mnie tylko dziś na forum od rana i mam tyle zaległości, że hohoho … ale twarda jestem baba i przeczytałam wszystko … całe 5 stron przeczytałam …
myszka_f No.no … w moich rodzinnych stronach jest naprawdę pięknie ! Ja mieszkam w Beskidach. Napisz gdzie dokładnie byłaś, może blisko mnie?
Karolas Nie zamartwiaj się tak, przecież to, że na noc podasz butelkę nie oznacza nic złego! Wysłałaś mi cudownie zdjęcia malutkiej jak szamie jedzono … wyglądała przecudnie! Nie rezygnuj z piersi, może po prostu podaj pierś i potem podaj na noc np. 60 ml Babilonu?
Ania0807 Witaj! Zaglądaj do nas i pisz dużo i często!
Kostunia Wojtuś też ma blond włoski, coś tam ma na głowie, ale nie dużo!
Kupki Wojtek robi raz na 4 dni i mój lekarz powiedział, że jeśli nie płacze to nie ma powodu do paniki, widocznie taki jego urok. Ale jeśli coś go pobolewa brzuś, jest napięty to czopka włożyć ale w ostateczności!
qunick, ML Ja też dziś dostałam paczuszkę z Hippa ze słoiczkiem dynia + ziemniaki i do tego łyżeczka no i próbka kremu i coś tam jeszcze!
Hekkate Ja smaruję buzię kilka razy dziennie i przed spacerem kremem Ziajka- ślimak Maurycy, jestem zadowolona!