wisienka24, masz racje. Lepiej znane są Pampersa, jednak nie należą do tanich... ja wypróbowałam wiekszość z dostępnych na naszym rynku i najbardziej chwalę sobie nasze polskie bambino. Dobre też są Nivea ale moja Ala ma na nie uczulenie.
wrocilam wlasnie ze sklepu i zdecydowalam sie na pampers sensitive mam nadzieje ze beda dobre dla mojego synka dzis kupilam juz prawie wszystko do porodu majtki jednorazowe ,wkladki poporodowe itp.
jeszcze tylko kilka drobnostek i wszystko bede miala gotowe
magda, ale Twój Marcinek rośnie... W USA najbardziej polecane sa Huggies, a później Pampers. Ja wybrałam Hagiis bo sa bezzapachowe i super nawilżone. Ale zobaczymy czy mój synus je polubi.
ja mam dwie paczki chusteczek Pampers sensitiv i mialam dokupić dwie normalnych żeby mieć pude łeczko na chusteczki każdy zawsze zachwalał Pampersowe pierwsze slyszę ze ktos na nie narzka na szczęście sklepy są blisko i jak stwierdzę ze nie sprawdzaja sie to poprostu kupię inne
[ Dodano: 2007-07-03, 21:57 ] Lalka laktator kupilam Canpola reczny z pompka za 40 zł
ja dzis tez kupilam kilka ciuszkow dla maluszka i spodniczke, spodnie i bluzeczki dwie dla sibie bo juz normalnie ni emam w czym chodzic Moze w tym tygodniu uda sie mi wybrac po lozeczko, wanienke i takie tam pierdolki... Pochwalilabym sie zakupami ale nie dziala mi ten przeklety aparat
z tymi husteczkami to jestem w szoku muszę aż z ciekawosci otworzyc jedna paczke tych Pampersa i zobaczyc jakie są żeby jak by co zdążyc kupic inne chociaż tych przecież nie wyrzucę ale już bym więcej nie kupowała a planuje kupic jeszcze 2 paczki żeby miec pudełko