ja też witam po długiej nieobecności-jak zwykle problem z netem

Moje relacje z roczku na http://www.naszecoreczki.aledzieci.pl
i pochwalę się ,że Gabi też umi grać na flecie

chyba najbardziej Ty się kochaniutka uspokoiłaś...bo tak sobie myślę że jakby dołączyła do nas jeszcze jedna kruyszynka to fajnie by byłoUspokajam wszystkich ... @ mam ... a tak było fajnie bez ....
Kristi ja mysle ze to nie jestTwoja wina i nie powinnas sie obwiniac, Ty (z tego co piszesz) wyraziłas swoje zdanie a widac ze tonTwoj tesc sobioe z tym nie radziZ tesciem nadal nie gadam.. i dziwnie sie z tym czuje,jest mi troche przykro najbardziej dlatego ze czuje ze kazdy mysli ze to moja wina bo jak bym byla cicho to by bylo ok ale ja juz nie wytrzymalam i sie odezwalam i teraz jestem ta zla i najgorsza.. ciekawe ze sa ludzie co daja soba rzadzic i sobie duzoo powiedziec??
chyba najbardziej Ty się kochaniutka uspokoiłaś...bo tak sobie myślę że jakby dołączyła do nas jeszcze jedna kruyszynka to fajnie by było
chyba najbardziej Ty się kochaniutka uspokoiłaś...bo tak sobie myślę że jakby dołączyła do nas jeszcze jedna kruyszynka to fajnie by było
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość