Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lip 2007, 11:22

elvira22, :ico_brawa_01:
ja też witam po długiej nieobecności-jak zwykle problem z netem :ico_zly:
Moje relacje z roczku na http://www.naszecoreczki.aledzieci.pl
i pochwalę się ,że Gabi też umi grać na flecie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

05 lip 2007, 11:28

Witajcie Baboski.
Co się dzieje z tym naszym TT? Czasem tracę już cierpliwość :ico_zly:
Super, że nasz Antoś tak pięknie ząbkuje :ico_brawa_01: .
elvira22, Zuzia superancko gania na własnych nóżkach.
Kristi , Maggie, zazdroszczę sąsiadów. U mnie jakieś chłodne są stosunki z sąsiadami. Właściwie spotykamy się tylko na schodach i "dzieńdobry" sobie mówimy. A mieszkamy na tym samym piętrze już ponad 20 lat...
Moja Pyza śpi, za oknem deszcz pada, piję kawę i mam strasznego "leniwca". Nic mi się nie chce... Nawet nie mam pomysłu na obiadek...
Ostatnio zmieniony 05 lip 2007, 11:46 przez Mama_Ania, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
elvira22
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

05 lip 2007, 11:38

u nas za oknem niby świeci słoneczko,ale zimno i wiaterek...

ja to co spakowałam wyciąłam spowrotem do szaf bo siostra po meble przyjedzie dopiero w środę :ico_zly:

Zuzka zaraz pewnie wstanie-to pójdziemy do sklepu po jakiś sos...

Nie pisałam Wam najdurniejszej historii w moim życiu...

We wtorek mąż wstał do pracy i przybiegł po mnie do góry bo w lodówce powódź...okazało się,że lodówka sie popsuła i wszystko co było w zamrażarce(nad lodówką) się rozmroziło... :ico_zly: prawie cały wtorek stałam przy garach...narobiłam żarcia na cały tydzień...mieliśmy cały gar gołąbków które wczoraj wzięliśmy do teściów na obiad,mielone są do dziś,ryby był we wtorek i jeszcze wczoraj...a dziś gulasz... do którego sos muszę kupić...

Żygac mi się chce już tym mięsem...wszystko mam w garkach w wannie-zalane zimną wodą,bo nie mam innej lodówki :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lip 2007, 17:07

Witajcie imi tez udalo sie nareszcie dotrzec do was.. o rety cos ten TT nawala .. :ico_wstydzioch: No ale ciesze sie ze udalo mi sie wejsc i jestem z wami :ico_oczko:
U mnie pracowicie,od rana sprzatam i mieszkanko pieknie wysprzatane do tego prasowanko tez juz zrobilam :ico_oczko: Jutro moj maz ma urodzinki i musi ladnie wygladac.. jeszcze jutro czeka mnie dmuchanie balonow i ustrajanie domku przygotowanie do kawy,oh troche roboty mam i jestem ciekawa czy przyjdzie tesciowa z tesciem albo tylko sama .. no zobaczymy jutro :ico_oczko:
Mala Nicole sobie spi a ja mam czas cos poklikac ale zaraz ide czytac ksiazke moja koncowke i mam nadzieje ze maz przyjdzie z pracy bo musimy na zakupy jechac i musze mojemu mezowi prezent kupic bo nie znalazal jak do tej pory nic ciekawego :ico_noniewiem: Musze tylko do sklepu wejsc bez mojego meza ale uda sie :ico_oczko:
PoZatym to pogoda sie u nas nie zmienila.. ciagle jest wichura i raz swieci przy tym slonko i dalej wieje a innym razem pada deszcz i wiatr jest caly czas :ico_olaboga: I to taka pogoda w lipcu?? gdzie powinno byc lato?? Mam nadzieje ze w sierpniu bedzie lepsza pogoda bo my urlop planujemy i jedziemy na niego w sierpniu :ico_brawa_01: No pod koniec lipca wyjezdzamy juz sie doczekac niemoge :ico_brawa_01:
Z tesciem nadal nie gadam.. i dziwnie sie z tym czuje,jest mi troche przykro najbardziej dlatego ze czuje ze kazdy mysli ze to moja wina bo jak bym byla cicho to by bylo ok ale ja juz nie wytrzymalam i sie odezwalam i teraz jestem ta zla i najgorsza.. ciekawe ze sa ludzie co daja soba rzadzic i sobie duzoo powiedziec?? No nic lece bo moj maz z pracy wlasnie przyjechal paaa

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

05 lip 2007, 17:09

hej hej Babosy :-D

juz myslalam,ze tylko ja mam jakies problemy z netem :ico_zly: a to jakas plaga naszczescie :ico_haha_01: :ico_smiechbig:

slemy ogromniaste zyczonka, jak najwiecej buziakow , bo ja uwielbiam calowac dzieciaczki :ico_brawa_01: wszystkiego najlepszego, najpiekniejszego i duuuuzo milosci dla solenizanta Piotrusia z okazji 11111111111111 :509: iwona
sliczne zdjecie - dziekujemy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a jaki smakowity torcik :ico_oczko:
my dzis zamowilismy juz na niedziele ...

Dziewczyny zaraz postaram sie odczytac zaleglosci :ico_olaboga: alez tego nasmarowalyscie :-D

Zuzanno ( uwielbiam to imie podobnia jak imie mej babci : Zofia / Zosia :ico_haha_02: ) o i Tobie takze spoznione zyczenia :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: i gratulacjonos za kroki i gre na flecie :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

05 lip 2007, 17:15

elvira22, witaj
filmiki sa bombowe..zuzia tak slodziutko tańczy....ale superowo!!!! i slicznie chodzi!!! :ico_brawa_01:
zubelek, sliczna sukieneczka , Gabi.....mała laseczka!!!

elvira22, super masz lodówkę :-D
ale byl byla wkurzona jak by mnie cos takiego spotkalo :ico_olaboga:

Mama_Kingi no mnie tez oststnio tt wykańcza....

[ Dodano: 2007-07-05, 17:18 ]
diem, Kristi, witajcie....

Kristi..odpoczywaj :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lip 2007, 17:28

Dzień dobry ....

No nadrobiłam zaległości w czytaniu Wszystkim gratulujemy , podziwiamy i zazdrościmy ...

a ten "critical error" na TT też mnie doprowadza do skrajnych zachowań ... :ico_zly:

Uspokajam wszystkich ... @ mam ... a tak było fajnie bez .... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Jejku na niedzielę chyba zwalą mi się goście - bo Malwinka miałam wczoraj swoje pierwsze imieniny .... nie chce mi sie nic robić tym bardziej że w sobote idę do pracy .... :ico_olaboga:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

05 lip 2007, 19:06

Helołka
elvira22, rety dziękuję bardzo za taką przygodę z lodówką... :ico_olaboga:
fajowy filmik :ico_brawa_01:
diem, witaj, cudny Kourosh :ico_buziaczki_big:
Aginka pisze:Uspokajam wszystkich ... @ mam ... a tak było fajnie bez ....

chyba najbardziej Ty się kochaniutka uspokoiłaś...bo tak sobie myślę że jakby dołączyła do nas jeszcze jedna kruyszynka to fajnie by było :-D
Kristi pisze:Z tesciem nadal nie gadam.. i dziwnie sie z tym czuje,jest mi troche przykro najbardziej dlatego ze czuje ze kazdy mysli ze to moja wina bo jak bym byla cicho to by bylo ok ale ja juz nie wytrzymalam i sie odezwalam i teraz jestem ta zla i najgorsza.. ciekawe ze sa ludzie co daja soba rzadzic i sobie duzoo powiedziec??

Kristi ja mysle ze to nie jestTwoja wina i nie powinnas sie obwiniac, Ty (z tego co piszesz) wyraziłas swoje zdanie a widac ze tonTwoj tesc sobioe z tym nie radzi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lip 2007, 20:08

Maggie pisze:chyba najbardziej Ty się kochaniutka uspokoiłaś...bo tak sobie myślę że jakby dołączyła do nas jeszcze jedna kruyszynka to fajnie by było

:ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

[ Dodano: 2007-07-05 ]
Maggie pisze:chyba najbardziej Ty się kochaniutka uspokoiłaś...bo tak sobie myślę że jakby dołączyła do nas jeszcze jedna kruyszynka to fajnie by było

:ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Ja już mam dwoje dzieci - pora na Was .... :ico_oczko:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

05 lip 2007, 20:19

Aginka pisze::ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Ja już mam dwoje dzieci - pora na Was .... :ico_oczko:

no kristi z mężem już się spisali :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

[ Dodano: 2007-07-05, 20:22 ]
Mama_Kingi pisze:Co się dzieje z tym naszym TT? Czasem tracę już cierpliwość :ico_zly:

ja też, TT coś ostatnio swiruje :ico_zly:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”