KOSTUNIA,ML,MAGDZINKA przepis wysłany :)
DOROTA.M.dobrze ze mowisz o tych przecenach bo my czesto robimy zakupy w tesco ale przewaznie kolo 10 własnie jak jestesmy po wyplacie hi hi ;)
HEKKATE to ile ty wiosenek liczysz ze mówisz ze stara jestes? cos chyba przesadziłas co hi hi,
KINGAS to ty juz do pracy wracsz ojjjeeejj kolejna lutówka to juz chyba was trzy naliczyłam Magdzinka, Ty i jeszcze jedna ale kto to był hhhmmmm
A musisz czy chcesz wracać do pracy?nie masz wychowawczego urlopu?
Twój wybór co do dzieci popieram w 100% róznica wieku między dzięcmi tak własnie ok 3-4 latka to super sprawa. Kacperek ma 4 latka i bardzo mi juz przy Aelce umie pomóc, zabawi ją zajmie jak w danej chwili nie moge podejść, nie jest zazdrosny, moze to tez z jego charakteru wynika ze on taki bardzo opiekuńczy jest ale jak na drugie dziecko to jak najbardziej za 3 latka mozesz smiało startowac h hi. Namawiam tez kamile Gwizdek ale cos kurcze sie opiernicza, ówi ze praca,praca,praca no własnie a Albert juz chyba by tez chciał drugie dziecko. Musisz i Ty zadziałac moze ją zmotywujesz bo kiedy ona chce to drugie tym bardziej ze jesteście chyba starsze od mnie o rok czy 2 lata no własnie o ile?
Takze ja jej wiercę cały czas dziurę w brzuchu ale ona mówi ze narazie nie moze sobie na ciążę pozwolic
aML no musisz w takim razie skoro wracasz do pracy męża naprawde zaczać przestawiacbo bedzie gorąo, zobaczysz wrócisz z pracy a tam kuchnia zawolona itp.... nie no niech sie chłop ruszy w koncu my nie roboty, ja tam sie nie dałam a tez mą był przyzwyczajony ze wszystko podsunięte pod papę. Nawet do tego stopnia, ze przez 5 lat małzeństwa na palcach jednej ręki mogłabym zliczyc ile razy tylko umył naczynia-wymowka bo on jest wysoki i przy zlewie go kregosłup boli
dobre normalnie