Cieszę sie, że nasz wątek wspaniale się rozwija. U mnike wszystko ok. Czuje sie dobrze. Współczuję Ci Kilolek z powodu humorków i płaczu. Musisz pamiętac, że dzidzia juz niedługo przyjdzie na świat i będziesz najszczęśliwszą osobą na świecie ~!!!!!Co do brzusia to mam juz duży i widoczny heheh niektóre rzeczy jest łatwiej załatwić.np. wurzędzie.
Nie uwierzycie co dokonałam wczoraj... przejechałam sama autem 500km ze sląska na podlasie heheh tylko po to żeby się wymeldować... bo urzędnik w Olsztynie tam gdzie musze się zamldować nie wyraził zgody, żeby wszystko załatwiła na mijscu w Olsztynie (czasami tak mozna ale za zgodą kierownika biura meldunkowego). Nieźl cio... Mój mąż nie mógł ze mną jechać bo ma jeszcze egzaminy na studiach. Poradziłam sobie i będę miała co córci w przyszłości opowiadać!!!

Dziewczyny nie macie problemów z ciuchami ??? np spodnie spódnica ??bo ja w swoje się już nie mieszczę a te ciążowe co do tej pory znalazłam nie przypadły mi do gustu. Raczej wyglądają jak dla starych kobiet ...